Vind jij het gaaf een bijdrage te leveren aan de cloud revolutie in IT en dat te vertalen naar de technische omgeving van onze klanten?

Wat ons drijft:

De overtuiging dat we meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. Fouten zien wij als een kans om te leren. Die vrijheid om jezelf te verkennen en jezelf te zijn zorgt voor maximale creativiteit, betrokkenheid en vanuit je bevlogenheid volgen optimale resultaten voor onze klanten.

Wat we realiseren:

Het hart van elke organisatie wil een revolutie initiëren. Wij zijn de motor achter de revolutie van onze klanten. Bij CloudNation zorgen cloud topspecialisten voor de digitale transformatie en ondersteuning van onze klanten, van strategie tot technische implementatie en continue support. We leveren cloudoplossingen en services, gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid daarin omarmen we de publieke cloud van AWS, Azure en Google.

Jouw aandeel:

Je realiseert de optimale balans tussen zakelijke behoeften en de nieuwste cloud mogelijkheden voor klanten. Dit doe je door de vertaalslag van de strategische plannen van de cloud consultant naar de bijbehorende technische oplossingen te maken. Het configureren en programmeren van systemen met een hoge beschikbaarheid is een van je kerntaken. Je ontwikkelt kritische infrastructuren die vergaand geautomatiseerd zijn en begrijpt dat het maken van fouten onderdeel is van het proces. Je zorgt dan ook voor maatregelen voor voorspelbare afwijkingen en het monitoren van mogelijke onverwachte issues. Je werkt veelal op kantoor bij klanten, maar elke vrijdag staat samenwerken en sparren met collega’s voor de klant op ons eigen honk centraal. Van en met elkaar leren, groeien en bouwen.

Je acties:

 • Het implementeren en ondersteunen van verschillende Cloud gebaseerde oplossingen;
 • Het implementeren van management tools zoals centrale logging, monitoring en metrics stacks;
 • Zorgen dat issues zo snel mogelijk worden opgelost en releases snel en vlekkeloos verlopen;
 • Natuurlijk zorg je ervoor dat je kennis van alle gerelateerde producten, technologieën en nieuwe releases up todate is.

Wat jou typeert:

De automatisering automatiseren is wat je drijft. Daarbij werk je graag samen in een multifunctioneel team. Je neemt zowel het proces en de technologie als mensen mee in je werk en werkt graag met een grote verscheidenheid aan technologieën en programmeertalen. Je ontdekt en verrast. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en heb je ruime script ervaring. Mogelijk heb je al ervaring met het maken van API’s voor scripts, of scripts voor scripts. Afwisseling en een ondernemerscultuur spreekt je aan.

Jouw uitrusting:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, richting informatica of vergelijkbaar;
 • Ruime hands-on ervaring met systeemadministratie (Linux en Windows) in een cloud-omgeving zoals Amazon Web Services (AWS), Azure of Google. Certificaten zijn een pre;
 • Ervaring met het ontwikkelen van scripts die geautomatiseerde deployments kunnen realiseren, bijvoorbeeld in Powershell, Python, Bash, Ruby, PHP of Perl;
 • Kennis van IP-networking, VPN’s, DNS, load balancing en firewalling;
 • Kennis van Service-Oriented Architecture (SOA en REST), VMware vSphere & vCenter;
 • Ervaring met het beheren van grote databases, SQL of NoSQL;
 • Ervaring met revision control source code repositories (Git, SVN, Mercurial, Perforce en/of TFS);
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling).

Onze aanbieding:

Onze organisatiestructuur is (en blijft bovenal) vlak. We hechten veel waarde aan onafhankelijkheid, ondernemingszin en teamgeest. Daarom bieden we je vooral een leeromgeving waar je les kunt geven en krijgen. Waar je kunt verkennen, falen en groeien. Waar je deel kunt uitmaken van de revolutie die technologie de wereld brengt. Iedereen in ons team is anders. Tegelijkertijd herkennen we elkaar in onze innerlijke rebel.

Het complete rebel-pakket:

 • De gebruikelijke hardware-verdachten en een solide salaris;
 • 28 rebel days; ‘workhard, play hard’ toch?
 • Elke vrijdag op het eigen honk, gezellig met al je collega’s samen werken, leren, sparren en steeds betere oplossingen bedenken voor onze klanten;
 • Daar hoort natuurlijk ook plezier@work Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft;
 • Vanzelfsprekend: training voor certificaten, evenementen en dergelijke;
 • Dit is misschien nieuw voor je: persoonlijke ontwikkelingssessies, om zelfreflectie en zelfkennis te vergroten en van daaruit te kunnen groeien. Belangrijk, net als jij;
 • Kantoor in de omgeving van Utrecht, klanten overal;
 • We zijn fan van een gezonde lifestyle en sporten af en toe samen voor wie wil;
 • En natuurlijk: Teamuitjes. Samen ontspannen en plezier maken.

Benieuwd naar meer?

Bel, mail, app of LinkedIn gerust met of naar Tjalien de Lange (HR/recruitment).
Telefoonnummer 06-24728880
E-mail: tjalien.delange@cloudnation.nl
LinkedIn
Rechtstreeks solliciteren via het formulier op deze pagina kan natuurlijk ook.

Tot slot:

We willen een gave club met sympathieke, grappige, pragmatische, stoere en hard werkende collega rebels die kunnen bouwen op elkaar. En werken voor toffe grote namen. Daarom nemen we niet zomaar iedereen aan. Wees voorbereid op een leerzame en uitdagende procedure waar een persoonlijkheidsprofiel, assessment, referentie check en een VOG onderdeel van uit maken.