Cloud Support Engineer

Fulltime | Nederland, Bunnik

Kom jij ons team van gepassioneerde, leergierige cloud consultants & engineers versterken?

Solliciteer nu
DSC_0785web

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe, bedrijfskritische omgevingen in public clouds zoals Azure, AWS of Google Cloud? Kom dan bij CloudNation werken als Cloud Support engineer! Je werkt mee in een team met gedreven collega’s (en klanten) aan mooie uitdagingen waarbij je onze klanten ontzorgt in de dagelijkse operationele activiteiten. Bij CloudNation krijg je een hoge mate van vrijheid om je functie en ontwikkeling zelf in te vullen.

Wat ons drijft:

De overtuiging dat we meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. Fouten zien wij als een kans om te leren. Die vrijheid om jezelf te verkennen en jezelf te zijn zorgt voor maximale creativiteit, betrokkenheid en vanuit je bevlogenheid volgen optimale resultaten voor onze klanten.

Arjen Vriens, Co-founder CloudNation - quote
“CloudNation zorgt ervoor dat organisaties die digitaal willen innoveren met de public cloud, een acceleratie in hun transformatie ondergaan.”

Arjen VriensCo-founder, CloudNation

Wat we realiseren:

Het hart van elke organisatie wil een revolutie initiëren. Wij zijn de motor achter de revolutie van onze klanten. Bij CloudNation zorgen cloud topspecialisten voor de digitale transformatie en ondersteuning van onze klanten, van strategie tot technische implementatie en continue support. We leveren cloudoplossingen en services, gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid daarin omarmen we de publieke cloud van AWS, Azure en Google.

Jouw aandeel:

Als Cloud Support Engineer ben je de sparringspartner van onze klanten. Zij weten je te vinden wanneer er een wijziging uitgevoerd moet worden of er een incident plaatsvindt. Jij staat de klant bij met raad en daad en bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering van de omgeving.

Je acties:

 • Uitvoeren van changes in omgevingen via Infrastructure as Code obv Terraform;
 • Onderzoeken en verhelpen van incidenten op de bedrijfskritische omgevingen van onze klanten;
 • Opleveren van nieuwe infrastructuur voor klanten;
 • Afhandelen van supportvragen;
 • Het in beheer nemen van nieuwe en bestaande cloudomgevingen;
 • Verifiëren van bugs, inregelen van logging en monitoring en samenwerken met ontwikkeling bij het leveren van oplossingen;
 • Kennis delen met klanten en collega’s via bijvoorbeeld artikelen en documentatie om zelfhulp te faciliteren;
 • De cloudinfrastructuur uitrollen en provisioning automatiseren;
 • Natuurlijk zorg je ervoor dat je kennis van alle gerelateerde producten, technologieën en nieuwe releases up to date is;
 • Bereidheid tot het draaien van 24x7 beschikbaarheidsdiensten.

Wat jou typeert:

Je vindt niets leuker dan en gaat net zo lang door totdat je de ook de diepste en meest uitdagende technische puzzel hebt opgelost en de klant geholpen is. Zowel op de korte als de lange termijn. Je houdt het hoofd koel en met jouw logische denkwijze verzamel, verifieer en analyseer je informatie voordat je naar een oplossing snelt. Daarbij leef je je in in de belangen van betrokkenen omtrent issues en oplossingen en communiceer je voortdurend met hen over de stand van zaken. Je durft te ontdekken, maar kent je ook je grenzen en weet wanneer je om hulp moet vragen. Afwisseling en een ondernemerscultuur spreekt je aan.

Jouw uitrusting:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1-2 jaar relevante ervaring;
 • Klantgerichte instelling: Je staat klanten bij met raad en daad met oog voor wat belangrijk is voor hen;
 • Proactief: je denkt mee om cloudomgevingen nog beter, sneller of kostenefficienter te maken en doet dit niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd;
 • Je hebt (enige) ervaring met en wil je verder verdiepen in Azure, Google of AWS, plus de daarvoor relevante besturingssystemen en netwerkconcepten. Certificaten zijn een pre;
 • Bekendheid met besturingssystemen en netwerkconcepten (Load balancing, Firewalls, VPNs, routing, TCP / IT, enz.);
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling).

Onze aanbieding:

Onze organisatiestructuur is (en blijft bovenal) vlak. We hechten veel waarde aan onafhankelijkheid, ondernemingszin en teamgeest. Daarom bieden we je vooral een leeromgeving waar je les kunt geven en krijgen. Waar je kunt verkennen, falen en groeien. Waar je deel kunt uitmaken van de revolutie die technologie de wereld brengt. Iedereen in ons team is anders. Tegelijkertijd herkennen we elkaar in onze innerlijke rebel.

Het complete rebel-pakket:

Bij hard werken hoort een passende beloning. Dat snappen we bij CloudNation goed. Daarom krijg je bij ons een 'rebel package' met de volgende perks:

Bling
The usual

De gebruikelijke hardware-verdachten en een solide salaris.

28 vakantiedagen
Work hard, play harder

28 rebel days (vakantiedagen): ‘work hard, play harder’ toch?

TGIF
Vrijdag HQ's

Op vrijdag komen we samen op kantoor om te sparren, helpen en inspireren. Daarbij hoort natuurlijk ook een gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en potje tafelvoetbal.

Voorbij hybride
Werken waar je wilt

Of dat nu thuis, op kantoor of in het buitenland is, in goed overleg valt er altijd een mouw aan te passen.

Minder stress = meer beter
Gezonde werkethos

Daar hoort natuurlijk ook plezier@work bij. Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft.

Nooit uitgeleerd
Professionele ontwikkeling

Vanzelfsprekend: training voor certificaten, evenementen en dergelijke.

Grow 2 Rebel programma
Persoonlijke ontwikkeling

Misschien nieuw voor je: persoonlijke ontwikkelingssessies, om zelfreflectie en zelfkennis te vergroten en van daaruit te kunnen groeien. Belangrijk, net als jij.

HQ
Kantoor in de omgeving van Utrecht

Een thuisbasis waar je altijd welkom bent.

Voorbij 925
Van werk naar levensstijl

We zijn fan van een gezonde lifestyle en sporten af en toe samen voor wie wil.

Extra's
Wat nog meer?

Maandelijkse borrels op kantoor, bedrijfsuitjes naar de sneeuw of Berlijn, office doggo's om mee te spelen en vrij in te vullen, company funded, teambuilding activiteiten.

Benieuwd naar meer?

Bel, mail, app of LinkedIn gerust met of naar Thijs Ramaker
06 2805 1271 | thijs.ramaker@cloudnation.nl | www.linkedin.com/in/thijsr

Rechtstreeks solliciteren via onderstaande formulier kan natuurlijk ook.

Ready to rebel?

Leer van je toekomstige collega's

Wij laten liever vertellen hoe leuk we zijn door de mensen die dat dagelijks ervaren. 

Mark N

"Ik raak geïnspireerd door de creativiteit en het ondernemerschap van CloudNation"

"Ik krijg alle kansen om mezelf in razend tempo te ontwikkelen als het gaat om public cloud expertise, terwijl ik de vrijheid behoud om mijn eigen pad te kiezen. De ambitie van het bedrijf om tot de beste public cloud consultancy bedrijven te behoren inspireert mij en ik vind het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. De open en transparante sfeer en cultuur op kantoor maakt het voor mij wel af."

- Mark Noorman, principal consultant


DSC_0884web

Staat jouw vacature er niet bij?

Niet gevonden wat je zocht, maar denk je wel dat wij een match zijn? Dan horen we alsnog heel graag van je. 

Contact Kamal
+31643615302
kamal.omarouali@cloudnation.nl