Marketing Lead

Fulltime | Nederland, Bunnik

Kom jij ons team van gepassioneerde, leergierige cloud consultants & engineers versterken?

Solliciteer nu
DSC_0879web

De spil tussen een geoliede organisatie en potentiële klanten.

Maak jij graag deel uit van het team dat nieuwe klanten weet te trekken door marketing uitingen te creëren op basis van onze gave projecten bij klanten? Vind jij het een uitdaging om bij te dragen aan de groei van CloudNation, door relevante content te verzamelen en te publiceren? Wil jij in het commerciële team een duidelijke rol nemen om meer marketing qualified leads te verzamelen door onze marketing te verbeteren? Dan zou de rol van Marketing Lead wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Wat ons drijft:

De overtuiging dat we meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. Fouten zien wij als een kans om te leren. Die vrijheid om jezelf te verkennen en jezelf te zijn, zorgt voor maximale creativiteit, betrokkenheid en vanuit je bevlogenheid volgen optimale resultaten voor onze klanten. Wij streven naar een optimale klantbeleving bij wat we dagelijks doen.

Arjen Vriens, Co-founder CloudNation - quote
“CloudNation zorgt ervoor dat organisaties die digitaal willen innoveren met de public cloud, een acceleratie in hun transformatie ondergaan.”

Arjen VriensCo-founder, CloudNation

Wat we realiseren:

Het hart van elke IT organisatie wil een evolutie doormaken. Wij zijn de motor achter die evolutie van onze klanten. Bij CloudNation zorgen specialisten voor het cloud fundament dat de digitale transformatie versneld, we ondersteunen klanten hierin gedurende het volledige traject, van strategie tot technische implementatie en continue support. We leveren cloudoplossingen en services, gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid daarin omarmen we de publieke cloud van AWS, Azure en Google, maar hebben ook samenwerkingsverbanden met meer conventionele IT partijen.

Jouw aandeel:

Jouw aandeel is om de mooie resultaten van onze consultants bij klanten zichtbaar te maken voor potentiële klanten of partners van CloudNation. Je hebt een cruciale rol in het wegwijs maken van klanten en prospects in de diensten en waarde die CloudNation biedt. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management en je sales collega’s welke marketing acties het beste kunnen worden ingezet om de markt te bereiken met onze boodschap.

Je acties:

 • Vormgeven van de marketing kalender van CloudNation;
 • Met het management en sales sparren welke events en publiciteitskanalen het beste gebruikt kunnen worden om CloudNation goed te presenteren aan potentiële klanten en dit zelfstandig vorm te geven;
 • Afstemmen met onze consultants om de inhoud van onze CloudNation-boodschap te bewaken;
 • Coördineren van de marketing activiteiten die we opzetten met onze partners en leveranciers;
 • Het up-to-date houden van onze website met relevante content;
 • Initiatief nemen in het verbeteren van onze marktgerichtheid als organisatie;
 • Je stakeholders goed op de hoogte houden van de stappen die je zet om CloudNation via de marketingkanalen te promoten.

Wat jou typeert:

Je vindt niets leuker dan samen met je sales collega’s samen te werken om de uitingen van CloudNation op de website, social media en op evenementen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Je durft initiatief te nemen zonder daarbij je stakeholders uit het oog te verliezen en ze mee te nemen in de stappen die je zet. Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid om het resultaat zo optimaal mogelijk te maken en beheert de middelen die je tot je beschikking krijgt om de resultaten te bereiken op een inzichtelijke manier.

Jouw uitrusting:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding Communicatie of NIMA-B;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante ervaring in marketing in een B2B omgeving;
 • Je hebt (enige) ervaring met en wil je verder verdiepen in Content Management Systemen voor websites. Hubspot-kennis is een pré;
 • Je hebt ervaring met het organiseren van (online) events;
 • Je hebt kennis en ervaring met het bouwen van een community in LinkedIn;
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling).

Onze aanbieding:

Onze organisatiestructuur is (en blijft bovenal) vlak. We hechten veel waarde aan onafhankelijkheid, ondernemingszin en teamgeest. Daarom bieden we je vooral een leeromgeving waar je les kunt geven en krijgen. Waar je kunt verkennen, falen en groeien. Waar je deel kunt uitmaken van de revolutie die technologie de wereld brengt. Iedereen in ons team is anders. Tegelijkertijd herkennen we elkaar in onze innerlijke rebel.

Het complete rebel-pakket:

Bij hard werken hoort een passende beloning. Dat snappen we bij CloudNation goed. Daarom krijg je bij ons een 'rebel package' met de volgende perks:

Bling
The usual

De gebruikelijke hardware-verdachten en een solide salaris.

28 vakantiedagen
Work hard, play harder

28 rebel days (vakantiedagen): ‘work hard, play harder’ toch?

TGIF
Vrijdag HQ's

Op vrijdag komen we samen op kantoor om te sparren, helpen en inspireren. Daarbij hoort natuurlijk ook een gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en potje tafelvoetbal.

Voorbij hybride
Werken waar je wilt

Of dat nu thuis, op kantoor of in het buitenland is, in goed overleg valt er altijd een mouw aan te passen.

Minder stress = meer beter
Gezonde werkethos

Daar hoort natuurlijk ook plezier@work bij. Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft.

Nooit uitgeleerd
Professionele ontwikkeling

Vanzelfsprekend: training voor certificaten, evenementen en dergelijke.

Grow 2 Rebel programma
Persoonlijke ontwikkeling

Misschien nieuw voor je: persoonlijke ontwikkelingssessies, om zelfreflectie en zelfkennis te vergroten en van daaruit te kunnen groeien. Belangrijk, net als jij.

HQ
Kantoor in de omgeving van Utrecht

Een thuisbasis waar je altijd welkom bent.

Voorbij 925
Van werk naar levensstijl

We zijn fan van een gezonde lifestyle en sporten af en toe samen voor wie wil.

Extra's
Wat nog meer?

Maandelijkse borrels op kantoor, bedrijfsuitjes naar de sneeuw of Berlijn, office doggo's om mee te spelen en vrij in te vullen, company funded, teambuilding activiteiten.

Benieuwd naar meer?

Bel, mail, app of LinkedIn gerust met of naar Leon Aarts (Sales & Marketing Director)
06 2805 1276 | leon.aarts@cloudnation.nl

Rechtstreeks solliciteren via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.

Tot slot

We willen een gave club met sympathieke, grappige, pragmatische, stoere en hard werkende collega rebels die kunnen bouwen op elkaar. En werken voor toffe grote namen. Daarom nemen we niet zomaar iedereen aan. Wees voorbereid op een leerzame en uitdagende procedure waar een persoonlijkheidsprofiel, assessment, referentie check en een VOG onderdeel van uit maken.

Leer van je toekomstige collega's

Wij laten liever vertellen hoe leuk we zijn door de mensen die dat dagelijks ervaren. 

Mark N

"Ik raak geïnspireerd door de creativiteit en het ondernemerschap van CloudNation"

"Ik krijg alle kansen om mezelf in razend tempo te ontwikkelen als het gaat om public cloud expertise, terwijl ik de vrijheid behoud om mijn eigen pad te kiezen. De ambitie van het bedrijf om tot de beste public cloud consultancy bedrijven te behoren inspireert mij en ik vind het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. De open en transparante sfeer en cultuur op kantoor maakt het voor mij wel af."

- Mark Noorman, principal consultant


DSC_0884web

Staat jouw vacature er niet bij?

Niet gevonden wat je zocht, maar denk je wel dat wij een match zijn? Dan horen we alsnog heel graag van je. 

Contact Lara
+31648016896
lara.oldeman@cloudnation.nl