Projectleider

Fulltime | Nederland, Bunnik

De brug tussen de know how van CloudNation en haar klanten.

Solliciteer nu
DSC_0785web

Zorg jij graag voor een optimale samenwerking tussen CloudNation en haar klanten? Vind jij het een uitdaging om de Know How van CloudNation optimaal te laten landen bij de stakeholders? Spreek je zelf zowel “tech” als “business”? Snap je ook dat verwachtingen belangrijk zijn en “nee” zeggen meerwaarde heeft? Dan zou de rol van Projectleider wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Wat ons drijft:

De overtuiging dat we meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. Fouten zien wij als een kans om te leren. Die vrijheid om jezelf te verkennen en jezelf te zijn, zorgt voor maximale creativiteit, betrokkenheid en vanuit je bevlogenheid volgen optimale resultaten voor onze klanten. Wij streven naar een optimale klantbeleving bij wat we dagelijks doen.

Arjen Vriens, Co-founder CloudNation - quote
“CloudNation zorgt ervoor dat organisaties die digitaal willen innoveren met de public cloud, een acceleratie in hun transformatie ondergaan.”

Arjen VriensCo-founder, CloudNation

Wat we realiseren:

Het hart van elke IT organisatie wil een evolutie doormaken. Wij zijn de motor achter verdere evolutie van onze klanten. Bij CloudNation zorgen specialisten voor het cloud fundament dat de digitale transformatie versneld, we ondersteunen klanten hierin gedurende het volledige traject, van strategie tot technische implementatie en continue support. We leveren cloudoplossingen en services, gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid daarin omarmen we de publieke cloud van AWS, Azure en Google, maar hebben ook samenwerkingsverbanden met meer conventionele IT partijen.

Jouw aandeel:

Jouw aandeel de verantwoordelijkheid nemen voor de grotere CloudNation projecten, het leveren van kwaliteit en het managen van zowel verwachtingen als stakeholders. Je hebt een cruciale rol in het behalen goede resultaten voor zowel de klant als jouw collega’s. Je zorgt ervoor dat het glashelder is wat er wanneer gaat gebeuren, en wat het kost. Voor zowel klanten als collega’s ben jij dé persoon die niet alleen weet hoe het er voor staat, maar ook hoe de vork in de steel zit. 

Je acties:

 • Projectleiding over de grotere CloudNation projecten;
 • Samen met de PMO manager bepalen van de prioriteit, sourcing en aanpak van de verschillende projecten;
 • Het veelvuldig schakelen met klanten en stakeholders, je bent voor hun het primaire aanspreekpunt;
 • Het voorzien in de workflow richting jouw collega’s, je geeft aan wat de planning is en stuurt op tijd, kwaliteit en kosten. Ook de werktevredenheid van collega’s gaat je aan het hart;
 • Je beweegt mee waar mogelijk, maar kunt ook streng zijn voor betrokken partijen. Je wil best over de scope praten, maar accepteert geen aanpassingen zonder overleg.
 • Meedenken over de standaard die hoort bij het uitrollen van CloudNation producten.

Wat jou typeert:

Je snapt IT, projectaanpakken als Princ2, IMPA, en Agile / SCRUM werkwijzes. Je snapt de achterliggende gedachtes en hierdoor uit een toolkit putten om per project de juiste aanpak te kiezen. Je houdt ervan om in contact te staan met veel partijen en verschillende belangen. Kwaliteit is voor jou belangrijk, en je laat je niet snel van de wijs brengen. 
Je kunt zowel gesprekken voeren in de categorie “mooi nieuws” als “de loopt even helemaal niet goed”. Telkens wel met de insteek om te kijken hoe we het (nog) mooier kunnen krijgen. Je bewaakt jouw grenzen, die van CloudNation en die van de klant. 

Jouw uitrusting:

 • Aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding, bijv. in de bedrijfskunde of IT;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante ervaring in Projectmanagement of als SCRUM master;
 • Je hebt ervaring met pionieren en (project)zaken zelf uit te denken en op te zetten;
 • Je hebt (enige) ervaring met projectmanagementmethodieken en tooling;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met IT en (Public) Cloud;
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling).

Onze aanbieding:

Onze organisatiestructuur is (en blijft bovenal) vlak. We hechten veel waarde aan onafhankelijkheid, ondernemingszin en teamgeest. Daarom bieden we je vooral een leeromgeving waar je les kunt geven en krijgen. Waar je kunt verkennen, falen en groeien. Waar je deel kunt uitmaken van de revolutie die technologie de wereld brengt. Iedereen in ons team is anders. Tegelijkertijd herkennen we elkaar in onze innerlijke rebel.

Het complete rebel-pakket:

Bij hard werken hoort een passende beloning. Dat snappen we bij CloudNation goed. Daarom krijg je bij ons een 'rebel package' met de volgende perks:

Bling
The usual

De gebruikelijke hardware-verdachten en een solide salaris.

28 vakantiedagen
Work hard, play harder

28 rebel days (vakantiedagen): ‘work hard, play harder’ toch?

TGIF
Vrijdag HQ's

Op vrijdag komen we samen op kantoor om te sparren, helpen en inspireren. Daarbij hoort natuurlijk ook een gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en potje tafelvoetbal.

Voorbij hybride
Werken waar je wilt

Of dat nu thuis, op kantoor of in het buitenland is, in goed overleg valt er altijd een mouw aan te passen.

Minder stress = meer beter
Gezonde werkethos

Daar hoort natuurlijk ook plezier@work bij. Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft.

Nooit uitgeleerd
Professionele ontwikkeling

Vanzelfsprekend: training voor certificaten, evenementen en dergelijke.

Grow 2 Rebel programma
Persoonlijke ontwikkeling

Misschien nieuw voor je: persoonlijke ontwikkelingssessies, om zelfreflectie en zelfkennis te vergroten en van daaruit te kunnen groeien. Belangrijk, net als jij.

HQ
Kantoor in de omgeving van Utrecht

Een thuisbasis waar je altijd welkom bent.

Voorbij 925
Van werk naar levensstijl

We zijn fan van een gezonde lifestyle en sporten af en toe samen voor wie wil.

Extra's
Wat nog meer?

Maandelijkse borrels op kantoor, bedrijfsuitjes naar de sneeuw of Berlijn, office doggo's om mee te spelen en vrij in te vullen, company funded, teambuilding activiteiten.

Benieuwd naar meer?

Bel, mail, app of LinkedIn gerust met of naar Arjan Setz
06 4225 1160 | arjan.setz@cloudnation.nl | www.linkedin.com/in/arjansetz/

Rechtstreeks solliciteren via onderstaande formulier kan natuurlijk ook.

Ready to rebel?

Leer van je toekomstige collega's

Wij laten liever vertellen hoe leuk we zijn door de mensen die dat dagelijks ervaren. 

Mark N

"Ik raak geïnspireerd door de creativiteit en het ondernemerschap van CloudNation"

"Ik krijg alle kansen om mezelf in razend tempo te ontwikkelen als het gaat om public cloud expertise, terwijl ik de vrijheid behoud om mijn eigen pad te kiezen. De ambitie van het bedrijf om tot de beste public cloud consultancy bedrijven te behoren inspireert mij en ik vind het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. De open en transparante sfeer en cultuur op kantoor maakt het voor mij wel af."

- Mark Noorman, principal consultant


DSC_0884web

Staat jouw vacature er niet bij?

Niet gevonden wat je zocht, maar denk je wel dat wij een match zijn? Dan horen we alsnog heel graag van je. 

Contact Kamal
+31643615302
kamal.omarouali@cloudnation.nl