Sales Executive

Fulltime | Nederland, Bunnik

Til jij CloudNation naar een hoger niveau met jouw talent, skills en ervaring? 

Solliciteer nu
DSC_0010web

De aanjager van klantsucces en groei voor CloudNation.

Maak jij graag deel uit van het team dat nieuwe klanten weet te trekken door duidelijk uiteen te zetten wat de meerwaarde van Cloudoplossingen is? Weet jij hoe je bestaande klanten verder kan leiden met Cloudoplossingen en -diensten om zo CloudNation een nog grotere impact te laten maken? Vind je het uitdagend om bij te dragen aan groei van CloudNation en zo de jaarlijkse 40%+ groei te continueren? Vind je het leuk om projecten te verkopen, maar schroom je ook niet om klanten met de inzet van een expert verder te helpen? Dan zou de rol van Sales Executive bij CloudNation wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Wat ons drijft:

Individuele kracht identificeren en die vervolgens bundelen om continue het verschil te maken. De overtuiging dat we meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. Fouten zien wij als een kans om te leren. De vrijheid om jezelf te verkennen en jezelf te zijn, zorgt voor maximale creativiteit, betrokkenheid en vanuit je bevlogenheid volgen optimale resultaten voor onze klanten. Wij streven naar een optimale klantbeleving bij wat we dagelijks doen.

CloudNation, Contact met Bart
“We doen alles wat mogelijk is om mensen en organisaties te empoweren met de mogelijkheden van public cloud, zodat we samen transformatie, groei en impact creëren.”

Bart BoonenCo-founder, CloudNation

Wat we realiseren:

Het hart van elke IT organisatie wil een evolutie doormaken. Wij zijn de motor achter die evolutie van onze klanten. Bij CloudNation zorgen specialisten voor het cloud fundament dat de digitale transformatie versnelt, we ondersteunen klanten hierin gedurende het volledige traject, van strategie tot technische implementatie en continue support. We leveren cloudoplossingen en services, gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid daarin omarmen we de publieke cloud van AWS, Azure en Google, maar hebben ook samenwerkingsverbanden met meer conventionele IT partijen.

Jouw aandeel:

Jouw aandeel is om de mooie opdrachten voor onze consultants bij prospects en klanten te identificeren en af te sluiten. Je hebt een cruciale rol in het wegwijs maken van klanten en prospects in de diensten en waarde propositie die CloudNation biedt en je kunt dit vertalen naar meerwaarde voor klanten en prospects. Je weet de behoefte van prospects en klanten duidelijk te identificeren om zo met hulp van inhoudelijke experts tot een aanbieding te komen waardoor jouw commerciële doelgroep verrast zal worden. Je weet duidelijk de vraag in de markt te vertalen naar een richting die CloudNation moet nemen om nog succesvoller te zijn.

Je acties:

 • Contacten onderhouden met prospects en klanten om zo tot een engagement te worden;
 • Samenwerken met onze partners om onze footprint bij prospects en klanten te zetten of uit te breiden;
 • Opstellen van aanbiedingen aan klanten en het sluiten van overeenkomsten;
 • In samenwerking met Marketing, activiteiten initiëren om de naam en de unieke dienstverlening van CloudNation verder onder de aandacht te brengen;
 • Zorgen voor een optimale klantbeleving door tijdige en “to-the-point” communicatie;
 • Initiatief nemen in het verbeteren van onze marktgerichtheid als organisatie;
 • Inzichtelijk maken wat je weg is naar succes bij klanten door onder andere gebruik te maken van het CRM systeem en het delen van relevante informatie;
 • Verdiepen in de materie waar onze consultants dagelijks met klanten over in gesprek zijn en het continue blijven bijhouden van de kennis rond de waarde die de evolutie van IT brengt.

Wat jou typeert:

Je vindt niets leuker dan samen met je collega’s te werken aan het realiseren van opdrachten voor prospects en klanten. Je durft initiatief te nemen zonder stakeholders uit het oog te verliezen en ze mee te nemen in de stappen die je zet. Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid om het succes van CloudNation in de markt te vergroten. Je gaat een discussie met prospects en klanten niet uit de weg om tot een optimale oplossing te komen.

Jouw uitrusting:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in Sales en Account Management in een B2B omgeving;
 • Je hebt ervaring met salesmethodieken als Miller&Heiman, Holden of MEDDIC;
 • Je hebt kennis van Cloud concepten en dienstverlening;
 • Je hebt aantoonbaar sales succes gehad met verbazingwekkende groeicijfers;
 • Je kan invulling geven aan Sense making selling;
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling).

Onze aanbieding:

Onze organisatiestructuur is (en blijft bovenal) vlak. We hechten veel waarde aan onafhankelijkheid, ondernemingszin en teamgeest. Daarom bieden we je vooral een leeromgeving waar je les kunt geven en krijgen. Waar je kunt verkennen, falen en groeien. Waar je deel kunt uitmaken van de revolutie die technologie de wereld brengt. Iedereen in ons team is anders. Tegelijkertijd herkennen we elkaar in onze innerlijke rebel.

Het complete rebel-pakket:

Bij hard werken hoort een passende beloning. Dat snappen we bij CloudNation goed. Daarom krijg je bij ons een 'rebel package' met de volgende perks:

Bling
The usual

De gebruikelijke zaken als laptop, telefoon, leaseauto en een solide vast en variabel salaris.

28 vakantiedagen
Work hard, play harder

28 rebel days (vakantiedagen): ‘work hard, play harder’ toch?

TGIF
Vrijdag HQ's

Elke vrijdag op het eigen honk, gezellig met al je collega’s samen werken, leren, sparren en steeds betere oplossingen bedenken voor onze klanten.

Plezier @ Work
Goede werksfeer

Daar hoort natuurlijk ook plezier@work bij. Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft.

Minder stress = meer beter
Gezonde werkethos

Daar hoort natuurlijk ook plezier@work bij. Verwacht het nodige aan grappen en grollen, gamen, tafeltennis, tafelvoetbal of een balletje trappen. Spelen verhoogt de creativiteit en vermindert stress. Een must wat ons betreft.

Vanzelfsprekend
Persoonlijke ontwikkeling

Vanzelfsprekend: training voor certificaten, evenementen en dergelijke

Nooit uitgeleerd
Persoonlijke groei

Dit is misschien nieuw voor je: persoonlijke ontwikkelingssessies, om zelfreflectie en zelfkennis te vergroten en van daaruit te kunnen groeien. Belangrijk, net als jij.

HQ
Kantoor in de omgeving van Utrecht

Een thuisbasis waar je altijd welkom bent.

Voorbij 925
Van werk naar levensstijl

We zijn fan van een gezonde lifestyle en sporten af en toe samen voor wie wil.

Extra's
Wat nog meer?

En natuurlijk: Teamuitjes. Samen ontspannen en plezier maken

Benieuwd naar meer?

Bel, mail, app of LinkedIn gerust met of naar Leon Aarts (Sales & Marketing Director)
06 2805 1276 | leon.aarts@cloudnation.nl

Rechtstreeks solliciteren via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.

Tot slot

We willen een gave club met sympathieke, grappige, pragmatische, stoere en hard werkende collega rebels die kunnen bouwen op elkaar. En werken voor toffe grote namen. Daarom nemen we niet zomaar iedereen aan. Wees voorbereid op een leerzame en uitdagende procedure waar een persoonlijkheidsprofiel, assessment, referentie check en een VOG onderdeel van uit maken.

Leer van je toekomstige collega's

Wij laten liever vertellen hoe leuk we zijn door de mensen die dat dagelijks ervaren. 

Mark N

"Ik raak geïnspireerd door de creativiteit en het ondernemerschap van CloudNation"

"Ik krijg alle kansen om mezelf in razend tempo te ontwikkelen als het gaat om public cloud expertise, terwijl ik de vrijheid behoud om mijn eigen pad te kiezen. De ambitie van het bedrijf om tot de beste public cloud consultancy bedrijven te behoren inspireert mij en ik vind het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. De open en transparante sfeer en cultuur op kantoor maakt het voor mij wel af."

- Mark Noorman, principal consultant


DSC_0884web

Staat jouw vacature er niet bij?

Niet gevonden wat je zocht, maar denk je wel dat wij een match zijn? Dan horen we alsnog heel graag van je. 

Contact Lara
+31648016896
lara.oldeman@cloudnation.nl