Ready to rebel

Are you ready to rebel?

Bekijk vacatures

Over CloudNation

Toegewijde experts op wie je kunt bouwen

De combinatie van onze toewijding, technische knowhow en ervaring, zorgt ervoor dat we voor elke uitdaging een elegante oplossing weten te realiseren. Dat solide fundament van cloudnative experts geeft rust en vertrouwen dat het altijd goedkomt. Want als het erop aankomt, pakken wij het altijd op.

Leiders die anderen empoweren

Als public cloud leiders zijn we altijd zichtbaar, inspireren we door naar de stip op de horizon te wijzen en activeren we door de weg ernaartoe te gidsen. Daarin staat de empowerment van anderen centraal en daar stemmen we ons leiderschap op af en voelen we aan wanneer we moeten leiden of gidsen.

Zij die mensen op de eerste plek zetten

Mensen maken uiteindelijk het verschil, niet de techniek. Daarom hebben we in alles wat we doen een people first-mentaliteit. Process over tools, people over process. We luisteren naar en verbinden met onze klanten en collega's en gaan samen voor succes.

CloudNation Knows How

Vacature overzicht

Wij zoeken getalenteerde en inspirerende mensen om onderstaande rollen te vervullen

DSC_0884web

Staat jouw vacature er niet bij?

Niet gevonden wat je zocht, maar denk je wel dat wij een match zijn? Dan horen we alsnog heel graag van je.

Contact Kamal
+31643615302
kamal.omarouali@cloudnation.nl

Ontdek het CloudNation effect

cloud security uitdagingen
0 +
Rebels in dienst
0 +
Tevreden klanten
0
Vestigingen in NL
Rebels with a cause

Over CloudNation

Onze rebels zijn mensen die graag uit hun comfort zone stappen. Ze zijn zelfverzekerd, toegankelijk en attent. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt om wie ze zijn en er altijd ruimte is om meningen en visies te delen. 

Wij werken graag samen met mensen die er plezier uit halen om het verschil te maken voor een ander. Dat maakt wat wij doen zo veel leuker, efficiënter en effectiever. 

Anderen omschrijven dat weleens als 'het CloudNation effect'.

Perks van CloudNation

Bij hard werken hoort een passende beloning. Dat snappen we bij CloudNation goed. Daarom krijg je bij ons een 'rebel package' met de volgende perks:

Je krijgt van ons...
The usual

Een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, skills en ervaring plus laptop en telefoon van de zaak.

Grow 2 Rebel
Persoonlijke ontwikkeling

Je gaat deel uitmaken van een persoonlijk ontwikkeltraject dat we Grow 2 Rebel noemen. Geroemd en gewaardeerd door al(!) onze citizens.

28 vakantiedagen
Work hard, play harder

Je krijgt van ons 28 vakantiedagen, omdat we vrije tijd voor dingen waar je écht blij van wordt ook belangrijk vinden.

Hybride werken
Werken waar je wilt

Bij ons kun je werken waar je wilt. Of dat nu thuis, op kantoor of in het buitenland is, in goed overleg valt er altijd een mouw aan te passen.

Kantoordagen
TGIF

Op vrijdag komen we samen op kantoor om te sparren, helpen en inspireren. Daarbij hoort natuurlijk ook een gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en potje tafelvoetbal.

Extra's
Wat nog meer?

Maandelijkse borrels op kantoor, bedrijfsuitjes naar de sneeuw of Berlijn, office doggo's om mee te spelen en vrij in te vullen, company funded, teambuilding activiteiten.

Neem, letterlijk, een kijkje in de keuken bij CloudNation

Maak kennis met onze CloudNation Citizens. Terwijl ze behendig multitasken, serveren ze je hun keukenkunsten, technische knowhow en inzicht in hoe we onze waarden - samenwerking & plezier - in de praktijk brengen.

Leer van je toekomstige collega’s

Wij laten liever vertellen hoe leuk we zijn door de mensen die dat dagelijks ervaren. 

Lara

"CloudNation is één van de weinige werkgevers die ik heb gehad waar ik me direct thuis voelde."

"Bij CloudNation kan ik mezelf zijn. Ik krijg de volledige vrijheid om mijn werk te doen zoals ik dat het beste kan. Mijn collega's zijn super nuchter, behulpzaam en inspirerend. We nemen mensen aan om hun persoonlijkheid en niet hun competenties, dat maakt echt het verschil voor de cultuur."

- Lara Oldeman, Chief Corporate IT Employee Work Environment and Happiness Management


Mark N

"Ik raak geïnspireerd door de creativiteit en het ondernemerschap van CloudNation"

"Ik krijg alle kansen om mezelf in razend tempo te ontwikkelen als het gaat om public cloud expertise, terwijl ik de vrijheid behoud om mijn eigen pad te kiezen. De ambitie van het bedrijf om tot de beste public cloud consultancy bedrijven te behoren inspireert mij en ik vind het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. De open en transparante sfeer en cultuur op kantoor maakt het voor mij wel af."

- Mark Noorman, principal consultant


cloudnation-sem

"Bij CloudNation kan ik mijn nieuwsgierigheid helemaal loslaten op mijn werk."

"Ik vind in mijn werk voldoende uitdaging en word ervoor beloond om mijn nieuwsgierigheid achterna te gaan. CloudNation weet mijn kwaliteiten steeds goed te benutten, maar ik krijg ook de ruimte om nieuwe dingen te leren. De combinatie van techniek en het mensenwerk boeit mij. Ik kan hier echt helemaal mezelf zijn en het voelt voor mij alsof de scheiding tussen werk en privé vervaagt bij CloudNation. Maar wel op de juiste manier, haha."

- Sem van Velden, cloud engineer


Joost

"Het is fijn dat CloudNation mij veel vrijheid biedt en het mogelijk maakt om met een flexibel schema te werken"

"Het is fijn dat CloudNation mij veel vrijheid biedt en het ook mogelijk maakt om met een flexibel schema te werken. Zolang ik mijn werk maar af heb en de klant tevreden is, kan ik bijvoorbeeld prima tussen het werken door even gaan sporten of zoals een aantal collega’s doen een periode vanuit het buitenland gaan werken. Daarnaast is het oprecht een gezellige club mensen die naast hard werken ook veel leuke dingen met elkaar doen (georganiseerd door de organisatie)." Lees meer

- Joost Wolfsen, Cloud Engineer/Consultant


CloudNation HQ

DSC_0010web
DSC_0812web
DSC_0884web
DSC_0816web
DSC_0818web
DSC_0795web

Stuur ons gerust een berichtje als je een keer wilt (video)bellen met een collega om te vragen hoe het is om hier te werken.

Berichtje sturen