Nederlands
Over CloudNation
Home
Over ons

Wij zijn CloudNation

 

We doen alles wat mogelijk is om mensen en organisaties te empoweren met de mogelijkheden van public cloud, zodat we samen transformatie, groei en impact maken

 

Onze cloudnative consultants staan bekend als

Toegewijde experts op wie je kunt bouwen

De combinatie van onze toewijding, technische knowhow en ervaring, zorgt ervoor dat we voor elke uitdaging een elegante oplossing weten te realiseren. Dat solide fundament van cloudnative experts geeft rust en vertrouwen dat het altijd goedkomt. Want als het erop aankomt, pakken wij het altijd op.

Leiders die anderen empoweren

Als public cloud leiders zijn we altijd zichtbaar, inspireren we door naar de stip op de horizon te wijzen en activeren we door de weg ernaartoe te gidsen. Daarin staat de empowerment van anderen centraal en daar stemmen we ons leiderschap op af. Helemaal ontzorgen of zelf leren hoe het moet, jij kiest of wij leiden of gidsen.

Zij die mensen op de eerste plek zetten

Mensen maken uiteindelijk het verschil, niet de techniek. Daarom hebben we in alles wat we doen een people first-mentaliteit. Process over tools, people over process. We luisteren naar en verbinden met onze klanten en collega's en gaan samen voor succes. Zo leveren we niet alleen resultaat, maar ook adoptie en transformatie.

Enable. Empower. Deliver.

CloudNation knows how.

Let's talk
CloudNation-beeld-42
over ons

Sla de brug tussen je ambities en huidige IT

CloudNation realiseert IT transformaties en versnelt de reis naar en door de public cloud. Onze cloudnative engineers en consultants realiseren met toewijding, technische knowhow en ervaring cloudoplossingen, met oog voor mens en proces. Met als doel: to empower you. En dat doen we met:

  • End-to-end projecten
  • Consultancy & advies
  • Managed services
  • DevOps via een Cloud Competence Center
  • Training & ontwikkeling

Zo gidsen en leiden we organisaties versneld naar de top van hun public cloud ambities. Van visie tot implementatie en doorontwikkeling, wij staan voor je klaar om je digitaal te transformeren.


Arjen Vriens, Co-founder CloudNation - quote
"Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen skills – iedereen kan tegenwoordig ergens een papiertje voor halen – en echte competenties. Kan iemand die net zijn rijbewijs heeft ook veilig over de Champs-Élysées rijden? Die competenties hebben wij ontwikkeld in ambitieuze projecten bij grote organisaties. Zo krijg je de strepen op je mouw."

Arjen VriensCo-founder van CloudNation

0
Vestigingen in NL
0 +
Toegewijde cloud native consultants die klaarstaan om transformaties te leiden
0 +
Public, hybrid en multi-cloudprojecten succesvol afgerond in het afgelopen jaar
0 +
Partners in ons ecosysteem

Wat anderen over ons zeggen

Alexander Brouwer, CEO van VIVE
"In de selectie merkten we dat er een klik was en dat we elkaars taal spraken. VIVE heeft zelf een ervaren development team dat prima kon beoordelen dat het met de mensen van CloudNation goed samenwerken is. CloudNation heeft onze productontwikkeling enorm versneld. We hebben het hele traject in anderhalve maand doorlopen, van kop tot staart."

Alexander BrouwerCEO van VIVE

500+ organisaties maakten samen met CloudNation hun cloudreis

Waaronder enterprises, start-ups, scale-ups en platform leveranciers (ISV's en e-commerce)

cloudnation-clients-grid-lichtgrijs
Portretten van CloudNation mensen in een grid
READY TO REBEL?

Pas jij tussen dit collectief van cloudnative rebels?

Onze rebels zijn mensen die graag uit hun comfort zone stappen. Ze zijn zelfverzekerd, toegankelijk en attent. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt om wie ze zijn en er altijd ruimte is om meningen en visies te delen. 

Wij werken graag samen met mensen die er plezier uit halen om het verschil te maken voor een ander. Dat maakt wat wij doen zo veel leuker, efficiënter en effectiever. Anderen omschrijven dat weleens als 'het CloudNation effect'.

Meer weten over werken bij CloudNation?

Bekijk vacatures
Arjen Vriens, Co-founder CloudNation, contact
Arjen Vriens - Co-founder CloudNation
GET IN TOUCH

Sla de brug tussen je ambities en huidige IT. Neem contact op met Arjen.

Let's talk