Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

APPLICATIEMODERNISATIE

JOUW APPLICATIES KLAARSTOMEN VOOR MIGRATIE NAAR DE CLOUD, CLOUDNATION KNOWS HOW

OPTIMAAL PROFITEREN VAN DE PUBLIEKE CLOUD ALS ISV

Ben je een ISV met een werkend product en heb je de wens om applicaties naar de publieke cloud te migreren? Dan gaat het al snel over het het beveiligen van data of de schaalbaarheid en het daarbij inzichtelijk maken van de kosten en kwaliteit van applicaties. CloudNation heeft alle kennis en kunde in huis om samen met jouw organisatie deze transitie van het applicatielandschap door te gaan.

De meeste applicaties die vandaag de dag worden gebruikt, kunnen niet omgaan met specifieke cloud eigenschappen zoals schaalbaarheid. Dat zorgt vaak voor onnodig vertraging en hoge kosten. Optimaal profiteren van de eigenschappen die cloud platformen bieden, vraagt om applicaties die daarvoor zijn gebouwd of geoptimaliseerd. CloudNation kan helpen met het moderniseren van jouw applicaties.

Maak kennis met het App Modernization Accelerator Programma

CloudNation heeft veel ervaring met het ondersteunen en versnellen van organisaties en het transformeren van applicaties naar de cloud en de architecturen en technologieën die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan containertechnologie zoals Docker, Azure Container Apps of Kubernetes en microservices architecturen.  

Het App Modernization Accelerator programma is een 5-daags traject waarmee in kaart wordt gebracht welke voordelen het moderniseren van jouw applicaties kan hebben. Denk hierbij aan schaalbaarheid, kostenoptimalisatie en het verkleinen van de time to market. Na vijf dagen presenteren we een roadmap met de best practices voor jouw cloud journey, die we opvolgen met een workshop. 

Wil je meer weten?

We delen graag onze kennis en expertise met je, zonder addertjes onder het gras. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen, of maak meteen een afspraak.

Instant support or help with your Azure, AWS or OCI issues? CloudNation Office Hours, fast response and No strings attached !

CloudNation now offers Cloud Office hours every Thursday from 15:00 to 17:00.