Nederlands
Home
Diensten
Applicatiemodernisatie

Applicatiemodernisatie

Jouw legacy-applicaties klaarstomen voor migratie naar de cloud, CloudNation knows how.

Let's connect
applicatiemodernisatie hero

Transformeer applicaties en wordt meer agile en efficiënt met de mogelijkheden van de public cloud.

We accelereren je digitale transformatie door applicaties te migreren naar microservices-architectuur, containers, continuous delivery en een cloud-native tech stack.

CloudNation-beeld-36
Waarom

De 6 meest gehoorde redenen waarom organisaties voor applicatiemodernisatie door CloudNation kiezen

De meeste organisaties zien inmiddels de waarde van de cloud. De voordelen zijn divers, maar deze redenen horen wij het vaakst van organisaties die de knoop doorhakken:

  • Hoge schaalbaarheid;
  • Betere kosteneffectiviteit: lagere infrastructuurkosten en meebewegende variabele kosten;
  • Betere redundantie;
  • Veel snellere speed-to-market;
  • Het kunnen omarmen van de DevOps werkwijze met een continuous delivery proces en verhoogde productiviteit van developers;
  • Verhoogde innovatieve slagkracht;

Wil je exact weten hoeveel kosten jij kunt besparen, met welke factor je speed-to-market kan toenemen of hoe je het beste jouw monolithische applicatie naar een microservices architectuur kunt ombouwen? We delen graag onze kennis en expertise met je, zonder addertjes onder het gras. Neem gerust vrijblijvend contact op.


CloudNation-beeld-23
ander paradigma

Het simpel rehosten van traditionele applicaties en platforms in de cloud is ineffectief

Dat zorgt vaak voor onnodig vertraging, hoge kosten en tegenvallende performance. Legacy-applicaties kunnen vaak niet omgaan met specifieke cloud eigenschappen zoals schaalbaarheid. Optimaal en kosteneffectief de cloud benutten, vraagt om een nieuwe manier van denken en om applicaties die daarvoor zijn gebouwd of geoptimaliseerd. CloudNation heeft de juiste hard en soft skills in huis om jullie door deze transitie van het applicatielandschap te gidsen.

We gidsen je effectief door het landschap naar het einddoel. Van het haarscherp in kaart brengen van de mogelijkheden en het kostenplaatje, tot development en onderhoud. In elke fase van de lifecycle staan onze mensen voor je klaar. Met een people first-mentaliteit: van adoptie en op de cloud manier leren denken, tot training en zelfredzaamheid in de cloud. We put people first. Want mensen maken uiteindelijk het verschil, niet de techniek. Een van de manieren hoe we dat in de praktijk toepassen is dat we jouw developers ook training en workshops kunnen geven hoe je te werk gaat in de cloud. Zodat jullie de cloud kunnen omarmen en het beste eruit kunnen halen.


Thijs Ramaker, Customer Success Manager / Mission Critical Cloud
Thijs Ramaker, Customer Success Manager / Mission Critical Cloud
AFSPRAAK MAKEN

Moderniseer je apps met CloudNation 

Bespreek je casus vrijblijvend met een van onze experts. No strings attached.

Let's talk

Gerelateerde applicatiemodernisatie casus

CloudNation hielp Greenwheels, samen met Innvolve, te migreren naar de publieke cloud om meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor hun platform te realiseren. 

Greenwheels fotografiebeeld avond
Greenwheels zwart
"We zochten vooral een partner die ons bij de hand kon nemen en ons kon leren naar de Cloud te gaan en eenmaal daar onze broek zelf op te houden. We wilden dus een partij die deze migratie met ons zou doen en niet voor ons."

Sander GroenenbergIT Manager

Bekijk de case
Applicatiemodernisatie

Maak kennis met het App Modernization Accelerator programma

Het App Modernization Accelerator programma is een 5-daags traject waarmee in kaart wordt gebracht welke voordelen het moderniseren van jouw applicaties kan hebben. Denk hierbij aan schaalbaarheid, kostenoptimalisatie en het verkleinen van de time-to-market. Na vijf dagen presenteren we een roadmap met de best practices voor jouw cloud journey, die we opvolgen met een workshop.

Interesse?

Neem contact op