Nederlands
Home
Diensten
Strategie & advies

Cloud strategie & advies

In welk stadium van de cloudreis je organisatie zich ook bevindt, onze founders en beste consultants staan voor je klaar om de winnende cloud strategie te formuleren die de brug slaat tussen je ambities en huidige IT.

Let's connect
cloud advies & strategie
CloudNation-beeld-41
cloud strategie

Van acceleratie tot co-innovatie

Onze toegewijde cloud-native consultants staan klaar om jouw cloud strategie te helpen vormgeven. Om winnende strategieën te bepalen, gedetailleerde roadmaps uit te stippelen en onderweg slimme keuzes te maken. Met als doel om de juiste bergtop te kiezen en risico's, tijd en kosten in de klim ernaartoe te minimaliseren.

Dat doen we met een datagedreven aanpak waarin we creativiteit en visie niet onbenut laten. We combineren onze ervaring en expertise met analyses, workshops, platforms en programma's om de juiste input te genereren voor de beste cloud strategie.


Cloud advies en consulting - icon

Workshop voorbeeld: Cloud transformation strategy & planning

Dit is een voorbeeld van de inhoud van één van de tailormade workshops die we hebben georganiseerd over het bepalen van de juiste cloud strategie, roadmap en vervolgstappen.

Onderwerpen uit de workshop:

  • Bedrijfsstrategie met IT-strategie;
  • Verzamelen van data om de businesscase op te bouwen, inclusief de huidige staat en vereisten voor de toekomstige staat;
  • Creatie van economische modellen en waardecases voor adoptie;
  • Uitwerken van de businesscase en buy-in realiseren;
  • Definiëren van de program delivery strategy (planning, team, verantwoordelijkheden, structuren, technische transitie);
  • Creatie en oplevering van de Cloud Transformation Program Roadmap.

Bart
"CloudNation is volledig cloud-agnostisch en vertelt altijd het eerlijke verhaal. We kijken niet alleen naar de upsides, maar naar het complete plaatje en alle gevolgen van je cloudambities, zodat jij de beste vendor-onafhankelijke strategische beslissing kunt nemen."

Bart BoonenCo-founder CloudNation

CloudNation Contact met Bart
Bart Boonen, co-founder CloudNation
AFSPRAAK MAKEN

Tijd om de brug te slaan tussen je ambities en huidige IT? Neem contact op met Bart.

Let's talk

CloudNation blogs & artikelen