Nederlands
Home
Diensten
Cloud Landingzone Accelerator

Jouw gefundeerde start voor een succesvolle reis naar de Cloud

De Cloud Landingzone Accelerator is een doordacht, multi-account platform waarmee jouw organisatie vol vertrouwen workloads en applicaties naar de public cloud kan migreren. Het omvat een uitgebreide reeks best practices, scripts en templates die je op weg helpen.

Let's connect
CN-Landing-zone-accelerator-02
CN-Landing-zone-accelerator-01
waarom

Een gefundeerde start is essentieel voor het succes van jouw cloud-reis

Het starten in de Public Cloud kan een behoorlijke uitdaging zijn. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om naar de Cloud te migreren, wil je ervoor zorgen dat de aanvang soepel verloopt en dat je een sterke basis hebt om op voort te bouwen. Met de Cloud Landingzone Accelerator kun je een veilig en schaalbaar platform opzetten dat authenticatie, gecentraliseerde logging en beveiliging op één plek regelt. Het is de ideale oplossing voor een succesvolle start in de Cloud.

Cloud Readiness Assessment aanvragen
CloudNation knows how

Jouw voordelen van onze Cloud Landingzone Accelerator

Met onze Accelerator richt jij de basis van jouw infrastructuur gedegen en veilig in om zo de migratie naar de cloud gemakkelijker te maken. Met onze best practices, scripts en templates heb je een goede fundering voor jouw cloud reis.

Cloud Readiness Assessment

Wil je weten wat je kunt verwachten bij een migratie naar de public cloud?

Met onze Cloud Readiness Assessment brengen we voor jouw in kaart hoe je succesvol en veilig kunt migreren.

CN-Branding-image-02
CN-Branding-image-01
Gedegen aanpak

Hoe ziet een Cloud Landingzone Accelerator implementatie eruit?

Voordat we de Cloud Landingzone Accelerator voor jou implementeren, nemen we de tijd om jouw specifieke organisatiedoelen grondig te begrijpen. We baseren onze aanpak op jouw unieke bedrijfsprofiel, eisen en planning. Dit resulteert in een op maat gemaakte Landing Zone die jouw organisatie, of deze nu groot of klein is, in staat stelt om snel en efficiënt aan de slag te gaan in de Cloud.

Maak direct een afspraak
CloudNation knows how

Componenten van de Cloud Landingzone Accelerator

De Cloud Landingzone Accelerator biedt een efficiënte oplossing voor het opzetten van een robuuste cloudomgeving, gebaseerd op best practices.. CloudNation maakt een ontwerp dat voldoet aan zowel huidige als toekomstige eisen, mogelijk gemaakt door Infrastructure as Code (IaC). Belangrijke kenmerken van de Cloud Landingzone Accelerator zijn onder andere:

Yannick van Rooyen - Principal Consultant
Yannick van Rooyen, Principal Consultant
WE LOVE TO SHARE

Vragen over de Cloud Landingzone Accelerator?

Onze Principal Consultant Yannick denkt graag met je mee en deelt graag zijn expertise & koffie. No strings attached.

Let's connect