Nederlands
Home
Diensten
Managed Cloud Services

Managed Cloud Services

Waar je ook bent op je cloudreis, wij kunnen je infrastructuur helpen opzetten, optimaliseren en beheren zodat je zelf ongehinderde focus op kerntaken kunt houden. En dat doen we op de CloudNation-manier.

Let's connect
Managed Cloud Services

Voor ons is MCS meer dan alleen een cloudomgeving onderhouden: we tillen je naar het volgende niveau

CloudNation-beeld-41
raison d'être

Het nut van Managed Cloud Services

Het doel van Managed Cloud Services is het gedeeltelijk of geheel managen van je cloud platform, inclusief migratie, onderhoud en optimalisatie. Het zorgt er niet alleen voor dat je ervan verzekerd bent van dat alles strak blijft draaien; het zorgt ook voor verminderde complexiteit, verbeterde kostenbeheersing en versnelde groei en innovatie. Daarnaast is het outsourcen van cloud beheer voor sommige organisaties ook aantrekkelijk, omdat ze dan geen tijd en kosten kwijt zijn aan de werving, selectie en training van cloud talent.


CloudNation-beeld-25
inbegrepen

Wat valt onder Managed Cloud Services?

Managed Cloud Services stemmen we altijd af op jouw specifieke case. Maar in algemene zin omvat het een verscheidenheid aan IT-taken, waaronder:

  • Cloud operation zoals updates en upgrades met een focus op low ops en slimme automatisering;
  • Cloud optimalisatie waar mogelijk met slimme herinrichting en up- of down scaling;
  • 24/7 monitoring op mogelijke problemen en 24/7 helpdesk support;
  • Kostenanalyse & -rapportage zodat je grip op de zaak houdt en altijd de beste balans tussen kosten en performance behoudt;
  • Engineering on demand;
  • Operations management;
  • Educatie zoals workshops omdat CloudNation gelooft in kennis delen om samen te innoveren;
  • Multi-cloud opties die passen bij jouw case, omdat CloudNation niet gebonden is aan één cloud provider

Door dit soort taken over te dragen aan CloudNation, speel je je interne IT-team vrij zodat zij zich weer kunnen concentreren op innovatie, complexere taken en MVP's die nieuwe business opportunities kunnen genereren.


Jordy van Paassen -- Principal Cloud Consultant, CloudNation
"Een van de speerpunten waarin CloudNation onderscheidend is met Managed Cloud Services, is hoe goed we zijn in voorspellend onderhoud en beheer. We werken met benchmarking, machine learning-principes en advanced tooling om zo optimale grip te houden op je omgeving. Dat resulteert in extreem lage foutmarges."

Jordy van PaassenPrincipal Cloud Consultant

CloudNation-beeld-2
andere insteek

Waarin CloudNation verder gaat dan anderen

De cloud brengt organisaties een nieuwe manier van denken. Maar waarom blijven zoveel organisaties dan toch vasthouden aan het oude? Precies om deze reden hebben we het concept van Managed Cloud Services van de grond af aan opnieuw uitgedacht, zodat de 'nieuwe' manier van werken aansluit bij het gedachtegoed van de cloud.

In plaats van alleen je omgeving te managen, is het onze focus om jou naar het volgende niveau te tillen. Doorlopende innovatie zit in de core van onze werkwijze. We zorgen ervoor dat we de cloud omgeving niet alleen managen, maar ook doorlopend optimaliseren, updaten en herinrichten naar de nieuwste best practices. Kennisdeling staat daarin centraal en dat borgen we met terugkerende workshops waarin we je team up-to-speed brengen. Met als doel: to empower you. En dat leidt tot kostenreducties, verhoogde innovatieve slagkracht en een meer robuuste infrastructuur. Precies zoals het hoort.

CloudNation biedt Managed Cloud Services aan voor een fixed fee. Meer uren leidt dus niet tot hogere facturen. Integendeel: wij dragen de variabele compontent van de uren, jij hebt altijd dezelfde voorspelbare vaste prijs. Daarmee is de gezonde prikkel ingebouwd dat wij de omgeving zo optimaal mogelijk inrichten, want wij hebben een gedeeld belang dat het zo strak en foutloos mogelijk loopt.


Danny Saadouni, Cloud Engineer
Danny Saadouni, Cloud Engineer
GET IN TOUCH

Interesse in onze Managed Cloud Services?

Stuur ons een berichtje, dan werken we samen het idee uit hoe we voor jullie operational excellence als de standaard kunnen waarmaken.

Let's talk

CloudNation blogs & artikelen