Nederlands
Home
Diensten
Cloud Competence Center

Cloud Competence Center

Aanvulling op je team door CloudNation. CloudNation heeft een uitgebreide professionele service ontwikkeld die klanten en partners de mogelijkheid biedt om de ontwikkeling van hun cloud native omgeving in de volgende versnelling te zetten.

Let's connect
daas-hero
DevOps as a Service

Verbeter je slagkracht en ontwikkel de skills van je eigen DevOps team, door ze te laten samenwerken met CloudNation.

CloudNation-beeld-30
het voordeel

Vergroot je competitieve voorsprong met onze Agile ondersteuning

Wat als je intern niet over voldoende resources beschikt om de transitie of implementatie te kunnen ondersteunen? Of andersom: wat als je een kans ziet om de concurrentie voor te zijn als je sneller released? Daarom levert CloudNation het Cloud Competence Center als een managed service. Of anders gezegd: dit is DevOps as a Service. Laat jouw team van developers ondersteunen met de knowhow van onze specialisten.

We bieden je een Agile aanpak en alle rollen die nodig zijn in de sprints, om je cloud omgeving en applicatielandschap op tijd en binnen budget te ontwikkelen. Je krijgt flexibiliteit, een soepele overgang van middelen en toegang tot een gigantische kennisbank. Het resultaat: doorlopend grote sprongen vooruit maken.


CloudNation-beeld-21
het Concept

Hoe het Cloud Competence Center je een voorsprong geeft

De ervaring, tools en processen die CloudNation meebrengt, zorgen ervoor dat je een veiliger en beter presterend systeem krijgt met minder downtime en snellere implementatie van updates. Beschouw ons als een verlengstuk van je developers. We zijn er als klankbord voor ideeën. Of het nu gaat om design, planning, implementatie of configuratie, CloudNation Knows How. Wat ons daarin onderscheidt is hoe we voor samenwerking gaan. We don't work for you, we work with you. Dit stelt onze klanten in staat zich te concentreren op waar ze goed in zijn: hun bedrijf runnen zonder bang te hoeven zijn voor falende systemen.


CloudNation-beeld-44
Mogelijkheden

Voordelen van ons Cloud Competence Center

Wij zijn gebrand op één doel: snel concrete waarde toevoegen. Met het Cloud Competence Center maakt CloudNation outsourcen rendabel. Want je krijgt de juiste specialiteiten en flexibiliteit die je nodig hebt:

 • Schaalbare ondersteuning naar behoefte;
 • Verbeter je time-to-market aanzienlijk;
 • Specialisten in AWS, GCP, OCI, Azure en meer;
 • Verbeter je throughput en verhoog productiviteit;
 • Verlaag risico's, omdat je vroegtijdig de juiste skills en knowhow in huis haalt;
 • Automatisering van processen;
 • Je team leert on the job van de allerbeste cloud consultants;
 • We lossen direct problemen op met de middelen die je op dit moment hebt, terwijl we ondertussen stapsgewijs processen en tools verbeteren zodat er een blijvende positieve verandering is;
 • We richten ons op het resultaat, houden het momentum van je developers hoog en maken de hele omgeving betrouwbaar.

CloudNation-beeld-22
Cloud Devops acceleration

Je eigen Cloud Competence Center

Onze Cloud Competence Center wordt niet alleen ingezet door organisaties die in de cloud werken, maar ook vaak als een flexibele schil voor ecosysteempartners. Onze specialisten zullen je team aanvullen, terwijl je eigen team zelf in control blijft over de klantrelatie.

Je krijgt ongehinderd toegang tot onze gespecialiseerde resources voor je eigen cloud engineering activiteiten. Maar met deze service brengt CloudNation meer op tafel dan alleen resources. Je plukt de vruchten van gecertificeerde mensen, best practices uit de branche, flexibiliteit in op- en afschalen, slim gebruik van vendor funding en kant-en-klare scripts die bewezen werken en hergebruikt kunnen worden.


Arjen Vriens - Co-Founder
"Met ons Cloud Competence Center zorgen we ervoor dat je cloud ambities versneld realiseert en geven we volledig transparant inzicht in en toegang tot best practices uit de branche. Dit geeft je een sterke fundering om op te bouwen, terwijl compliance goed geborgen is."

Arjen VriensCo-founder CloudNation

Joran Markx
Joran Markx, co-founder CloudNation
DE VOLGENDE STAP

Interesse in je eigen Cloud Competence Center?

 • Wil je een idee hebben van de kosten?
 • Vragen over het procesverloop of sprints?
 • Best practices of infrastructure referenties?

Neem contact op met co-founder Joran. Hij deelt graag kennis en koffie, no strings attached.

Let's talk
Skills & Competences overview

De 3 competentieprofielen waaruit je kunt kiezen

profiel
Principal DevOps Consultant

Technisch Manager/Consultant op het gebied van architecture en development met betrekking tot het aangewezen cloud platform. Houdt toezicht op de volledige cloud architecture stack. Onderscheidend door uitgebreide knowhow en ervaring op het gebied van design, consequenties voor development en operations. Mogelijkheid om taken te scheiden voor Infra- en Dev/Sec/Ops-teams. De Principal Consultant is tevens hands-on en realiseert best practices uit de industrie.

profiel
Medior DevOps Consultant

De Medior DevOps Consultant is in te zetten voor consultancy en engineering voor de finetuning, ontkoppeling van monolithische of N-tier applicaties in microservices met Application Optimization-patterns en best practices. Ontwerpt en ontwikkelt cloudoplossingen over de volledige breedte van het platform. Is owner van de development van het project. Creëert nieuwe mogelijkheden voor aanvullende toegevoegde waarde.

profiel
Junior DevOps Consultant

Onze Junior DevOps Consultants zijn er voor consultancy en engineering die relevant zijn voor de levering van cloud-architecturen over de volledige breedte van het platform. Ze zijn owner van development en support als onderdeel van het project.

CloudNation blogs & artikelen