Nederlands

Microsoft

CloudNation is een trotse partner van Microsoft

Ontdek de kracht van Azure met CloudNation

Ons team van cloud-native experts is toegewijd om je te ondersteunen in elke fase van jouw Azure-reis, ongeacht waar je je momenteel bevindt in de cloudreis. Ontdek meer over onze Microsoft Azure-specialisaties en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

 
 
Let's talk
General
Infrastructure

We zijn trots op de officiële erkenning als Microsoft Azure Infrastructure Specialist. Met een team van zeer bekwame cloud-native experts hebben we met succes een groot aantal op maat gemaakte infrastructuren op het Azure-platform ontworpen en geïmplementeerd.

Digital & App Innovation

Als partner voor digitale en app-innovatie beschikken we over een breed scala aan mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het bouwen, uitvoeren en efficiënt beheren van applicaties in verschillende cloudomgevingen, on-premises systemen en edge computing-platforms. We werken met de voorkeurstools en -frameworks van onze klanten, waardoor ze de meest geschikte technologische oplossingen voor hun unieke behoeften kunnen gebruiken.

Security

Met onze expertise en track record van succesvolle implementaties, zijn we goed uitgerust om uitgebreide beveiligingsoplossingen te bieden voor een breed spectrum van omgevingen, waaronder Microsoft Azure, hybride implementaties en multicloud-architecturen.

Data & AI

Als partner voor data en AI (Azure) beschikken we over een uitgebreid scala aan mogelijkheden om onze klanten in staat te stellen hun gegevens op verschillende systemen effectief te beheren, waardoor ze robuuste analyse- en AI-oplossingen kunnen bouwen. Ons team maakt gebruik van de kracht van Azure om waardevolle inzichten te ontsluiten, gegevensgestuurde intelligentie te benutten en transformatieve resultaten te genereren.

Kubernetes on Microsoft Azure Specialization

We hebben diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes bij het implementeren en beheren van workloads in de cloud met behulp van containers en het beheren van gehoste Kubernetes-omgevingen in Azure.

Infra & Database Migration Advanced Specialization

We beschikken over diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes bij het migreren van op Windows Server en SQL Server gebaseerde productieworkloads en productieworkloads die draaien op Red Hat Enterprise Linux (RHEL) of virtuele SUSE-machines (en/of MariaDB, PostgreSQL, MySQL, NoSQL databases in Microsoft Azure).

Hoe we anderen hebben geholpen op Microsoft Azure

Joran Markx

Want to bridge the gap between your current IT and your ambitions? Get in touch with Joran.

Let's talk

Enable. Empower. Deliver.

CloudNation knows how.

 

Let's talk