Nederlands

Innovatie & optimalisatie in de cloud voor ISV's

Groei harder & hoger en realiseer ambities in de cloud versneld door gebruik de maken van de ervaring en expertise die onze 60+ toegewijde cloud natives eerder opdeden in ISV-projecten

Meer weten? Let's talk
dannys-knows-how-hero
CloudNation-beeld-gh3hx-5

Van strategie tot uitvoering, CloudNation knows how

Als leverancier van softwareproducten aan klanten (ISV), wil je gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud om zo de functionaliteit aan je klanten zo optimaal mogelijk aan te bieden. Maar hoe doe je dat op een gecontroleerde en veilige manier? Hoe zorg je ervoor dat je het optimale haalt uit de mogelijkheden die Cloud je biedt? CloudNation knows how. Wij hebben de dienstverlening en ervaring om versneld de mogelijkheden van Cloud als ISV te benutten.

Veel ISV’s staan op het punt om beslissingen te nemen over hun platform voor de toekomst. Een partner die helpt bij het nemen van een weloverwogen besluit en ook de besluiten kan uitvoeren, is dan van grote waarde. CloudNation heeft de ervaring en dienstverlening waardoor je versneld de besluitvorming kan doorlopen en tot uitvoering kan komen.


Het maakt niet uit waar je bent in je cloudreis als ISV, CloudNation staat voor je klaar

Of je nu wilt migreren, optimaliseren of innoveren, bij CloudNation vind je de knowhow die je nodig hebt om je cloudplannen te verwezenlijken.

Cloud advies en consulting - icon
Verscherp de business case met een Strategy & Planning workshop

Bespreek de business case met onze beste cloud native consultants en breng de mogelijkheden haarscherp in kaart met de Cloud transformation strategy & planning workshop. De deliverable: een ambitieuze én realistische roadmap.

Strategy Workshop
Icon - LZaaS
Landing Zone as a Service is het ideale fundament om op te bouwen

Een goed begin is het halve werk. En daarvoor bieden we de Landing Zone as a Service aan. Dit is een well-architected, multi-account omgeving waaruit je team snel workloads en applicaties kan deployen en launchen op een infrastructuur die geoptimaliseerd is voor governance, beveiliging en cost management.

LZaaS
icon - Well Arch Frame Review
Optimaliseer met een gratis Well-Architected Framework Review

Het bouwen en optimaliseren van een cloud omgeving is een uitdaging. Is alles wel volgens best practice ingericht? Maak gebruik van onze diepgaande knowhow vraag een gratis Review aan. De deliverable: bruikbare inzichten waar je direct mee aan de slag kunt om de bestaande omgeving te verbeteren.

WAFR

Ondersteun je team 
met CloudNation

Veel organisaties hebben zelf een ervaren development team, maar worden beperkt in de beschikbare resources. Dan kan het een bewuste keuze zijn om de krachten te verdelen en de samenwerking op te zoeken. Er zijn allerlei vormen van ondersteuning waarmee we voor je klaarstaan om jullie te helpen versnellen in de cloud.

Managed Cloud Services icon
Focus zelf op innovatie en benut ons voor Managed Cloud Services

Maak gebruik van ons als je partner voor beheer, terwijl je zelf in control blijft. Wij helpen de omgeving opzetten, stabiliseren, optimaliseren en beheren. Incidenten en changes worden conform afspraken opgepakt en afgehandeld zodat jullie ongehinderd focus op de kerntaken kunnen houden.

Managed Cloud Services
Netwerk & connectivity icon
Krijg agile ondersteuning via het Cloud Competence Center

CloudNation als aanvulling op je DevOps team. Je krijgt ongehinderd toegang tot onze gespecialiseerde resources voor je eigen cloud engineering activiteiten. Verbeter je slagkracht en ontwikkel de skills van je eigen DevOps team, door ze te laten samenwerken met CloudNation.

Cloud Competence Center
Applicatiemodernisatie
Sluit aan bij de tijd met Applicatiemodernisatie

Als het tijd is om jullie software optimaal alle mogelijkheden van de cloud te laten benutten, staan wij voor je klaar met een bak aan expertise en ervaring. Daarnaast helpen we ook je applicatie in de Marketplace te plaatsen van de cloudproviders waardoor je nieuwe verkoop- en afrekenkanalen opent.

Applicatiemodernisatie
CloudNation ISV klanten

Talloze ISV's maakten samen met CloudNation hun cloudreis

Onze cloudnative consultants staan voor jullie klaar. Door de ervaringen die we bij talloze ISV-projecten hiervoor hebben opgedaan weten we goed welke uitdagingen ISV'ers hebben om een applicatie op een veilige manier via cloudvendoren aan klanten aan te bieden en te laten gebruiken. Door met snelheid waarde te creëren hebben we door de jaren heen bijzondere samenwerkingen en partnerships opgebouwd. Zoals de succesverhalen hieronder.


Recente ISV succesverhalen

visma-logo
Groeiambities van Visma Circle maximaliseren door migratie van private naar public cloud

Om Visma Circle te ondersteunen in het realiseren van hun groeiambities, heeft CloudNation geholpen met het migreren van haar Djuma-platform van Uniserver's private cloud naar Microsoft Azure.

Visma circle succesverhaal
klantlogo-myneva-1
Hoe wij Myneva's EHR SaaS oplossing migreerde naar AWS

CloudNation werd geselecteerd om de migratie van de Myneva-applicatie naar AWS te architecteren, engineeren en ondersteunen.

Myneva succesverhaal

Enable. Empower. Deliver.

CloudNation knows how.

 

Let's talk