Nederlands
Home
Partners

Trotse partners van CloudNation

Microsoft Azure partner

Microsoft Azure Advanced Specializations

Op basis van onze prestaties bij klanten en de certificering van onze cloud-engineers hebben we meerdere Azure Advanced Specializations behaald van Microsoft:

  • Migratiespecialisatie
  • Kubernetes-specialisatie

En er zijn nog meer specialisaties in de maak. Het behalen van deze specialisaties toont aan dat we streven naar uitmuntendheid in het ontwikkelen van Microsoft-technologieën en het maximaliseren van de voordelen die onze klanten ontvangen door vakkundig Azure-oplossingen te implementeren. We worden regelmatig beoordeeld door Microsoft, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw Azure-cloudtransformatie in veilige handen is bij CloudNation.

Lees meer over ons Microsoft partnerschap
aws-partner-kaart

Trotse AWS advanced partner

Als Amazon Web Services (AWS) Consulting Partner is het ons doel om je te helpen optimaal te profiteren van een veilige AWS omgeving. We doen dit door ervoor te zorgen dat alle oplossingen voldoen aan de best practices van AWS. We hebben al veel klanten geholpen met het leggen van een solide basis in AWS, elk met hun eigen unieke behoeften. Nadat de basis is gelegd, blijven we samenwerken met onze klanten om hun waarde te maximaliseren en zaken te versnellen met een breed scala aan devops-projecten.

Meer over ons AWS partnerschap
aviatrix partner

Multi-cloud networking met Aviatrix

Cloud-native netwerkconstructies kunnen complex worden vanwege de verschillende aanbiedingen en implementaties tussen Cloud Service Providers. Vooral wanneer omgevingen complexer worden in aantal accounts/abonnementen en VPC's/VNet's, of als een omgeving multi-cloud wordt, wordt het behouden van overzicht en controle over uw netwerk steeds uitdagender. Bij CloudNation hebben we deze uitdagingen ervaren en daarom werken we samen met Aviatrix om de controle over (inter-)cloudconnectiviteit terug te krijgen. Door gebruik te maken van hun Multi-Cloud Architectuur, wordt een cloud-native, herhaalbaar, schaalbaar en veilig netwerkontwerp geïmplementeerd in alle clouds.

Het Aviatrix Cloud Networking Platform biedt networking engineers volledige zichtbaarheid en controle over hybride of multi-cloudconstructies, zoals vroeger in een conventionele omgeving. Door middel van een gemeenschappelijk besturingsvlak door native cloudconstructies, API's, infrastructuur als code te ondersteunen en geavanceerde mogelijkheden toe te voegen, biedt Aviatrix een gemeenschappelijk datavlak met de zichtbaarheid en controle die nodig is om uw multi-cloudnetwerk te optimaliseren.

CloudNation is er trots op de eerste Nederlandse Aviatrix-consulting- en implementatiepartner te zijn. We helpen je bij het identificeren van uw belangrijkste uitdagingen op het gebied van cloudnetwerken en beveiliging en herontwerpen en ontwerpen waar nodig. Samen selecteren we de Aviatrix-services die de meeste toegevoegde waarde aan de situatie van jouw organisatie zullen toevoegen en helpen we je bij het implementeren en uitvoeren ervan.

Neem contact met ons op als je wil weten hoe Aviatrix heeft geholpen bij het oplossen van veel uitdagingen op het gebied van cloudnetwerken, en hoe dit voor u van toepassing kan zijn. De oplossingen zijn ook beschikbaar als een managed service.

orca security partner

CloudNation en Orca Security partnerschap

Met trots kondigen we aan dat we als een van de pioniers in Nederland een partnerschap zijn aangegaan met Orca Security om je te helpen bij het verkrijgen van uitgebreide workload-beveiliging en inzicht in je Public Cloud-omgevingen, zoals AWS, Azure en Google Cloud Platform (GCP). Orca Security biedt een SaaS-oplossing die gebruikmaakt van de SideScanning™-technologie om direct en agentloos diepgaand inzicht te verschaffen in jouw cloudbeveiligingsstatus en het naleven van voorschriften te vergemakkelijken. Deze oplossing werkt out-of-band en scant jouw volledige cloudomgeving, inclusief de gegevenslaag, om malware, kwetsbaarheden, verkeerde configuraties, gelekte wachtwoorden, gevoelige gegevens (PII) en meer te identificeren.

Elke HealthCheck wordt geleverd met een gratis proefversie van Orca Security, zodat je zelf de volledige zichtbaarheid van jouw cloudomgeving kunt ervaren. We begrijpen ook dat het een uitdaging kan zijn om een cloudomgeving veilig te houden, vooral wanneer tijd en expertise ontbreken. Daarom bieden we Orca Security aan als een managed service via ons Continuous Value Delivery-framework, om je te helpen versnellen naar continue beveiliging en compliance in de public cloud. Daarnaast kunnen we onze expertise aan jouw team toevoegen, je begeleiden en ondersteunen of zelfs je tijdelijke Cloud Center of Excellence worden. Orca Security kan ook in uw eigen beheer worden genomen en gecontroleerd.

Als je wil weten hoe Orca Security je kan helpen jouw beveiligingspositie in de Public Cloud te verbeteren, neem dan contact met ons op.

dome 9 partner

Cloud security met Dome9

Om bedrijven de beste inzichten te bieden over het beheersen van cloudbeveiliging en compliance, werken we samen met Check Point Software Technologies Ltd. We maken gebruik van de innovatieve CloudGuard Dome9-oplossing van Check Point om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun huidige beveiligingssituatie.

CloudGuard Dome9 is een baanbrekende service waarmee bedrijven eenvoudig de beveiliging en compliance van hun publieke cloudomgevingen op elke schaal kunnen beheren via Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP). Het biedt geavanceerde technologieën om de huidige beveiligingsstatus te visualiseren, verkeerde configuraties te detecteren en te voldoen aan wettelijke vereisten en best practices. Bovendien stelt CloudGuard Dome9 beheerders in staat om snel risico's te verminderen door middel van herstelacties vanuit één enkel venster.

Over Checkpoint
Check Point Software Technologies Ltd. is een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen voor overheden en bedrijven wereldwijd. De oplossingen beschermen klanten tegen cyberaanvallen met een toonaangevend detectiepercentage van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een beveiligingsarchitectuur op meerdere niveaus die de informatie van ondernemingen in de cloud, het netwerk en mobiele apparaten verdedigt, plus het meest uitgebreide en intuïtieve beveiligingsbeheersysteem met één controlepunt. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang.

cloud academy partner

Kennisborging met Cloud Academy

We beschouwen cloudkennis als ons meest waardevolle bezit. We blijven voortdurend de vaardigheden en ervaringen van ons team uitbreiden en delen deze kennis graag met onze klanten. Om organisaties voor te bereiden op cloud-uitdagingen, hebben we een partnerschap met Cloud Academy.

Dit online leerplatform biedt niet alleen een uitgebreide en actuele bibliotheek met cloudtrainingen en laboefeningen, maar het unieke beheerportaal geeft ook waardevol inzicht in de voortgang en vaardigheidsniveaus van teams en individuen. CloudNation kan je helpen bij het opzetten van jouw eigen Cloud Academy-omgeving, het definiëren van teams en trainingsplannen, het creëren van aangepaste content, en het evalueren van de voortgang om indien nodig bij te sturen.

BCS

Jouw Partner op aarde voor Cloud automatiseringen

Basis Cloud Solutions is een ISO-gecertificeerde zilveren partner van SAP. Het werd in 2014 opgericht door een team van SAP-consultants en is nu een wereldwijde CloudTech-organisatie. Onze activiteiten begonnen met de visie om duidelijke en toonaangevende BASIS-ondersteuning te bieden die op maat is gemaakt voor de specifieke behoeften van elk bedrijf. BCS levert oplossingen en diensten over het gehele spectrum, waaronder SAP-technologieadvies, cloudtransformatie, governance en risicobeheer, evenals ABAP-ontwikkeling en -ondersteuning.

500+ organisaties, waaronder enkele van de grootste ter wereld, maakten samen met CloudNation hun cloudreis

cloudnation-clients-grid-donkergrijs
0
Vestigingen in NL
0 +
Toegewijde cloud-native consultants die klaarstaan om transformaties te leiden
0 +
Partners in ons ecosysteem
0 +
Public, hybrid en multi-cloudprojecten succesvol afgerond

Enable. Empower. Deliver.

CloudNation knows how.

 

Let's talk