Nederlands
Home
Diensten

Je launchpad voor de cloud

CloudNation heeft 50+ toegewijde cloud natives klaarstaan om zowel start-ups als enterprises te helpen met het waarmaken van cloud ambities, in elke fase en met een heel scala aan expertises.

SERVICES

Wat zijn je ambities vandaag?

Krijg meer grip op je cloud met CloudNation

We hebben twee actiegerichte diensten ontwikkeld, waarmee je concrete deliverables en praktische toepasbare inzichten krijgt om de grip op je cloudomgeving te versterken.

Icon - Health Check
Krijg weer controle over je cloud security & compliance met de CloudNation healthcheck

Onze cloud engineers voeren checks & controles uit op je cloud- en IT-architectuur en presenteren een helder verslag met een concrete roadmap voor verbeterpunten. Zo blijf je bovenop cloud beveiliging.

CN Healthcheck
Icon - Well-Architected Framework Review
Vraag een gratis Well-Architected Framework Review door CloudNation aan

Vraag een gratis WAFR aan en geef je cloud omgeving een boost op basis van best practices en onze diepgaande knowhow. Je ontvangt bruikbare inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.

CN WAFR

De cloud in vanaf een solide basis met CloudNation

Met deze drie diensten geven we je de juiste fundering om versneld, kosteneffectief en volgens best-practices te bouwen in de cloud.

Icon - LZaaS
Landing Zone as a Service is het ideale startpunt voor een cloudreis

Een springplank voor teams die zelf willen beginnen aan hun cloudreis zonder de risico's, leercurve en hoge CapEx. Het is een well-architected, multi-account omgeving waaruit een organisatie snel workloads en applicaties kan deployen en launchen met vertrouwen in de security en infrastructuur.

Meer info
Applicatiemodernisatie
Krijg agile ondersteuning via het Cloud Competence Center

CloudNation als aanvulling op je DevOps team. Je krijgt ongehinderd toegang tot onze gespecialiseerde resources voor je eigen cloud engineering activiteiten. Verbeter je slagkracht en ontwikkel de skills van je eigen DevOps team, door ze te laten samenwerken met CloudNation.

Meer info
Netwerk & connectivity
Doe een Cloud Readiness Assessment voor aanvang van je migratie

Liever meer zelfstandig naar de cloud migreren, maar dan wel met vertrouwen en zekerheid? Precies daarvoor is de Cloud Readiness Assessment ontwikkeld. Do it right the first time. Voorkom ongewenste verrassingen en breng iedereen op één lijn met de juiste verwachtingen en roadmap.

Meer info

500+ organisaties, waaronder enkele van de grootste ter wereld, maakten samen met CloudNation hun cloudreis

cloudnation-clients-grid-donkergrijs

Enable. Empower. Deliver.

CloudNation knows how.

 

Let's talk