Nederlands

CloudNation behaalt AWS Networking Competency

CloudNation Enable. Empower. Deliver.
Publicatiedatum: 30 oktober 2023Bunnik, 30 oktober 2023 - CloudNation, een toonaangevende aanbieder van clouddiensten en -oplossingen, heeft de AWS Networking Competency van Amazon Web Services (AWS) ontvangen. Deze erkenning benadrukt de diepgaande expertise van CloudNation in het ontwikkelen van betrouwbare netwerk- en beveiligingsrichtlijnen en het aanbieden van innovatieve oplossingen voor het efficiënt routeren van verkeer via private backbones en cloudkernen. CloudNation is de enige in Nederland gevestigde AWS-partner die deze competentie heeft behaald.

De AWS Networking Competency, onderdeel van het AWS Partner-programma, bevestigt de expertise van CloudNation in cloudnetwerkoplossingen om de algehele cloudervaring van organisaties te verbeteren. Met de groeiende populariteit van AWS en de complexere cloudservices is het belangrijk voor AWS om partners met bewezen expertise te hebben. Als Consulting Partner met deze competentie kan CloudNation nu klanten helpen veilig en efficiënt verbinding te maken met de cloud, wat zorgt voor snellere prestaties en betere beschikbaarheid.

Netwerken zijn cruciaal wanneer bedrijven overstappen naar de cloud en hun cloudinfrastructuur uitbreiden. Naarmate organisaties meer gebruikmaken van openbare IaaS-clouds en SaaS-omgevingen, wordt de infrastructuur van datacenters en datacenternetwerken complexer en verspreid. Hierdoor hebben netwerkteams moeite om bij te blijven met snel evoluerende automatisering, monitoring, analyses en kostenbeheer. Daarom vertrouwen bedrijven steeds vaker op partners voor totaaloplossingen, best practices, training en continue ondersteuning.

Arjen Vriens, de CEO van CloudNation, zei: "We zijn blij dat onze teams hebben laten zien dat ze goed zijn in wat ze doen, wat heeft geleid tot het krijgen van de AWS Networking Competency. Dit laat zien dat we toegewijd zijn aan het leveren van de beste cloudoplossingen. CloudNation zet zich in om nieuwe en betrouwbare netwerkoplossingen te bieden die onze klanten helpen in het digitale tijdperk."

Met deze erkenning kan CloudNation bedrijven nog beter helpen met hun cloudnetwerken en beveiliging. Ze zullen blijven werken aan betere prestaties en beveiliging voor de cloudinfrastructuur.

Wil je meer weten over hoe we jou kunnen ondersteunen in de cloud?

No strings attached.

Let's talk
Erik knows how
CloudNation Enable. Empower. Deliver.
Publicatiedatum: 30 oktober 2023

Meer kennis, how-to's en inzichten ter inspiratie