Nederlands

CloudNation versterkt leiderschapsteam met aanstelling van Hans Reinhart als Director Services

CloudNation Enable. Empower. Deliver.
Publicatiedatum: 26 februari 2024

Bunnik, 26 februari - CloudNation, een toonaangevend bedrijf op het gebied van Public Cloud consulting, engineering en managed services, kondigt met trots de benoeming aan van Hans Reinhart, als de Director Services. In deze cruciale rol zal Hans Reinhart leiding geven aan de service organisatie, gericht op het optimaliseren van zowel de consulting business als de managed services, met als doel de voortdurende groei van het CloudNation te ondersteunen en te versnellen.

Als zeer ervaren professional in de public cloud en Managed Services markt, brengt Reinhart een schat aan expertise en leiderschapsvaardigheden met zich mee naar CloudNation. Met een bewezen staat van dienst in het succesvol structureren en sturen van service delivery teams en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan klanten, zal Reinhart een sleutelrol spelen in het versterken van de positie van CloudNation in de Nederlandse markt.

“Hans Reinhart beschikt over een achtergrond van meer dan 10 jaar in het vorm geven van de waarde van Public Cloud en heeft zich bewezen als een visionaire leider in het ondersteunen van teams naar operationele excellentie. Zijn strategisch inzicht en vermogen om de klantvraag te vertalen in innovatieve oplossingen, past perfect bij de ambities van CloudNation”, aldus ArjenVriens, CEO van CloudNation.

Met de aanstelling van Hans Reinhart als Director Services Lead, streeft CloudNation ernaar om de service delivery organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. De focus ligt op het optimaliseren van processen, het versterken van klantrelaties en het bieden van ongeëvenaarde servicekwaliteit.

“CloudNation is vastbesloten om klanten de best mogelijke service te bieden in het Microsoft Azure en Amazon Web Services domein, of het nu gaat om consulting, engineering of managed services. De benoeming van Hans Reinhart versterkt onze inzet om te excelleren en onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. We kijken ernaar uit om samen met Hans Reinhart nieuwe mijlpalen te bereiken en de groei van CloudNation voort te zetten”, aldus Vriens.

 

Over CloudNation:

CloudNation is een toonaangevend cloud-bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige consulting en managed services met betrekking tot Microsoft Azure en Amazom Web Services. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid streeft CloudNation ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door het realiseren van een cloud native IT operating model.

 

 

Meer weten over hoe CloudNation jouw bedrijf kan helpen?

 

Let's talk
Ruben van den H-2
CloudNation Enable. Empower. Deliver.
Publicatiedatum: 26 februari 2024

Meer kennis, how-to's en inzichten ter inspiratie