Presentatie1.pdf
Home
Event Microsoft Azure ISV Roadmap

 

_CN_Logo_Left_white_rgb  

White Microsoft
Microsoft Azure ISV Roadmap: Ontdek kansen voor marktgroei

9 november 2023
Microsoft Nederland
Schiphol

 

 

Datum: 9 november 2023
Tijd: 13:30 - 16:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Microsoft Nederland,  Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

 

Maakt jouw bedrijf software of verkoopt het software? En overwegen jullie om naar Microsoft Azure te migreren? Of ben je al onderweg maar wil je het beste uit je partnership met Microsoft en een toonaangevende solutions partner zoals CloudNation halen? Dan is dit evenement op 9 november 2023 bij Microsoft Nederland op kantoor precies wat je nodig hebt!

Tijdens dit evenement krijg je de kans om te leren en je te laten inspireren door de mogelijkheden die Microsoft Azure te bieden heeft. Hier zijn een paar hoogtepunten die je kunt verwachten:

Migratietips en -strategieën: Ontdek de tips en valkuilen van een succesvolle migratie naar Microsoft Azure. Leer van experts die ruime ervaring hebben met het migreren van workloads naar Azure en krijg inzicht in best practices.


Partnership met Microsoft: Kom meer te weten over de voordelen van een partnership met Microsoft en hoe dit kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Ontdek de resources en ondersteuning die beschikbaar zijn voor ISV's die met Microsoft samenwerken.


CloudNation expertise: CloudNation, een erkende solutions partner van Microsoft, zal aanwezig zijn om diepgaande kennis en ervaring te delen. Leer hoe CloudNation ISV's helpt bij het optimaliseren van hun Azure-infrastructuur en het realiseren van hun zakelijke doelstellingen.


Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde ISV's en professionals uit de branche. Breid je netwerk uit en maak contacten waarmee je ervaring kunt delen.


Mis deze kans niet om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met Microsoft Azure en CloudNation aan je zijde. Schrijf je in!

Programma

13:30 uur: Inloop

14:00 uur: Introductie Microsoft en CloudNation

14:15 uur: Migreren naar Microsoft Azure: Wat komt daarbij kijken? – Door Joran Markx, CTO CloudNation

14:45 uur: Samenwerken met Microsoft: Hoe haal je het meeste uit jouw cloud journey? – Door Eva van den Noort, ISV Lead - Partner Management, Microsoft

15:15 uur: Wat heb je aan een Microsoft Solutions Partner tijdens jouw cloud journey?

15:45 uur: Q&A

16:15 uur: Afsluiting en Borrel

Registreer