Nederlands
Home
Partners
Service Delivery Partner voor AWS Transfer Family

Service Delivery Partner voor AWS Transfer Family

CloudNation heeft zich gekwalificeerd als Service Delivery Partner voor AWS Transfer Family

Ontsluit de “oude’ wereld naar de Cloud van AWS met AWS Transfer Family.

servi-del-par
Leon Aarts, Knows How

Waarom AWS Transfer Family

Naarmate de publieke Cloud steeds populairder wordt als onderdeel van het IT Operating Model, bestaat er in toenemende mate behoefte aan het gebruiken van conventionele technologie in combinatie met nieuwe functies. Als onderdeel van deze hybride toepassing brengen veel cloud providers nieuwe services uit waarmee de realisatie van Hybrid Cloud kan worden vereenvoudigd.

AWS heeft een service ontwikkeld waarmee op een veilige manier File Transfer kan worden gerealiseerd op basis van File Transfer protocollen die al decennia worden gebruikt in financial services, gezondheidszorg, advertising en in retail.

De service can Aws heet Transfer Family en ondersteund Secure Shell (SSH) File Transfer Protocol (SFTP), File Transfer Protocol Secure (FTPS), File Transfer Protocol (FTP),en Applicability Statement 2 (AS2).


Nieuwsbrief banner (1)

CloudNation = Advanced Partner

CloudNation is een Advanced partner voor AWS en ondersteund klanten met het succesvol implementeren van het AWS platform inclusief het oplossen van complexe vraagstukken waarbij rekening gehouden dient te worden met legacy technologie.


CloudNation-beeld-22

Toepassing

In combinatie met andere services van AWS, zoals S3 (Simple Storage Service) en EFS (Elastic File Service) kunnen met Transfer Family use cases worden gerealiseerd rond data distributie, uploads vanuit 3rd parties in een Data Lake en content management.


Portretten van CloudNation mensen in een grid

De volgende stap

Het feit dat CloudNation is gekwalificeerd als Service Delivery partner voor AWSTtransfer Family betekend een volgende stap in de strategie van CloudNation om de Hybrid multi-cloud specialist van Nederland te worden.


Leon Aarts - Sales Director
Leon Aarts - Sales Director
Get in touch

Meer weten over AWS Transfer Family?

Let's talk