Nederlands
Home
Diensten
Landing Zone as a Service

Landing Zone as a Service

De LZaaS is wat een basiskamp voor bergklimmers is: het is de startplek vanwaar developers beginnen aan hun cloudreis. Het is een well-architected, multi-account AWS omgeving waaruit een organisatie snel workloads en applicaties kan deployen en launchen met vertrouwen in de security en infrastructuur.

Deze service bestaat uit een reeks best practices, scripts en templates die wordt onderhouden door AWS en gebaseerd is op het AWS Well Architected Framework. Met de LZaaS kun je automatisch een veilig en schaalbaar platform creëren dat authenticatie, gecentraliseerde logging en gecentraliseerde beveiliging afhandelt.

LZaaS aanvragen
Landing Zone as a Service (LZaaS) hero

De LZaaS van CloudNation is een springplank voor teams die zelf willen beginnen aan hun cloudreis zonder de risico's, leercurve en hoge CapEx.

CloudNation-beeld-3
de blinde vlek

Het probleem

Beginnen met AWS is eenvoudig: je maakt een account aan, vult creditcardgegevens in en binnen enkele ogenblikken lanceer je diensten en gebruik je vette nieuwe tech. Dit gebruiksgemak brengt echter risico's met zich mee. Zijn je workloads veilig en is je installatie wel compliant of volgens AWS-best practices? Hoe gaan je developers veilig deployments testen en hoe behouden ze hun cloud vaardigheid?

We hebben het vaak gezien: voor je het weet verlies je de grip op je cloud omgeving. Met als gevolg onnodig hoge kosten, langere migratiecycli, gefragmenteerde IT-systemen, grotere onderlinge afhankelijkheden tussen teams en stijgende operating costs.


Infrastructure as Code

De oplossing

De Landing Zone is een oplossing voor het snel opzetten van een op best practice gebaseerde omgeving. Hier kan een veilige en multi-account cloud omgeving snel worden ontwikkeld. CloudNation levert het ontwerp op basis van zowel actuele als toekomstige eisen via Infrastructure as Code (IaC).

Elementen van de LZaaS:

  • Active Directory-integratie;
  • Shared services-account voor zaken als bastion- en Active Directory-services;
  • Een beveiligingsaccount/abonnement voor auditors;
  • Een logboekaccount/abonnement waar alle andere omgevingen hun gegevens doorgeven;
  • Restricties om ervoor te zorgen dat gebruikers logboekregistratie niet kunnen uitschakelen;
  • De mogelijkheid om zoveel andere accounts/abonnementen toe te voegen als je nodig hebt in de loop van de tijd (sandbox, dev, test, productie, enz.), allemaal vooraf geconfigureerd.

CloudNation-beeld-48
Infrastructure as Code

De LZaaS is geen boilerplate, het is altijd op maat

Voor we een LZaaS voor je aanleggen, luisteren we altijd goed naar je cloud ambities. Op basis van jouw bedrijfsprofiel, vereisten en planning, ontwerpen we een Landing Zone die je organisatie - groot of klein - aandrijft om aan de slag te gaan. En daarbij pluk jij de vruchten van de bak aan ervaring die wij hebben opgedaan bij talloze bedrijven die je zijn voorgegaan, van start-ups tot grote enterprises.

Samen met onze uitgebreide kennis van het AWS-ecosysteem en wettelijke vereisten, valt alles op z'n plaats in een op maat gemaakte LZaaS op hoog niveau om jouw succes op AWS te garanderen.


Icon - LZaaS
LZaaS

Kostenplaatje

CloudNation biedt de Landing Zone aan als abonnement voor organisaties die zelf willen beginnen aan hun cloudreis zonder de risico's, leercurve en hoge CapEx.

De op maat gemaakte landingszone wordt maandelijks gefactureerd over een periode van 24 maanden in plaats van één grote initiële investering en kan worden uitgebreid als dat wenselijk is.

Interesse in de LZaaS?

Yannick van Rooyen - Principal Consultant
Yannick van Rooyen, Principal Consultant
WE LOVE TO SHARE

Vragen over de LZaaS? Neem gerust contact op.

Onze Principal Consultant Yannick heeft er al veel ontworpen en deelt graag kennis & koffie. No strings attached.

Let's talk