Nederlands

CloudNation & Microsoft Azure Migration Factory: een cloud journey tegen zeer lage kosten

Ruben van den Hoven
Publicatiedatum: 5 december 2023

In september 2023 introduceerde Microsoft de Migration Factory om organisaties te ondersteunen in hun cloud journey. Microsoft heeft dit programma gelanceerd om haar klanten snel, schaalbaar en kostenefficiënt naar Azure te begeleiden in samenwerking met een gecertificeerde partner die de gehele cloud journey begeleidt.  

De Migration Factory biedt een kosteloos migratieproces aan dat wordt uitgevoerd door technici van Microsoft. Dit team voert migraties uit die geen refactoring of optimalisatie vereisen. Het programma levert een schaalbaar team aan professionals als hulpmiddel bij het uitvoeren van migraties naar Azure. Het hoofddoel is om een naadloze en efficiënte migratie te bieden zonder uw bedrijfsvoering te verstoren. Het is met name interessant voor klanten met out-of-support SQL Server en Windows Servers, grote dev-testomgevingen, disaster recovery-omgevingen en applicaties die een dringende noodzaak hebben om naar de cloud te verhuizen zonder optimalisaties. 

Text Box

CloudNation heeft als gespecialiseerde Microsoft Azure partner de exclusieve mogelijkheid om dit programma in te zetten voor haar klanten. De samenwerking tussen het Migration Factory team en CloudNation biedt een krachtige synergie voor organisaties die hun digitale transformatie naar de cloud willen maken. CloudNation speelt een centrale rol in deze samenwerking door als regievoerder te fungeren tijdens de 'cloud journey'. Het CloudNation team biedt deskundigheid in het opzetten van een schaalbaar en veilig fundament en het navigeren door en oplossen van complexe uitdagingen die zich voordoen tijdens het migratieproces. CloudNation’s inzicht en ervaring zijn onmisbaar bij het ontwerpen van een strategie die naadloos aansluit bij de specifieke behoeften van uw organisatie. 

Aan de andere kant neemt het Migration Factory team de praktische uitvoering voor zijn rekening. Zij zijn gespecialiseerd in het snel opbouwen en migreren van niet complexe workloads binnen Azure. Hun expertise zorgt ervoor dat de overgang snel en soepel verloopt, met een configuratie die geoptimaliseerd is voor het Azure platform.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, software
Automatisch gegenereerde beschrijving

Een bijkomend voordeel van de samenwerking tussen Microsoft en CloudNation is de toegang tot 'Azure Migrate and Modernize' partnerfinanciering van Microsoft. Dit betekent dat naast de kosteloze inzet van het Migration Factory team ook veel van de diensten geleverd door CloudNation gesubsidieerd worden door Microsoft, waardoor de financiële last voor onze klanten die gebruikmaken van deze diensten aanzienlijk verminderd wordt.  Dit financieringsprogramma is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij hun migratie en moderniseringsinspanningen, waardoor de drempel om naar de cloud te verhuizen lager wordt en het een aantrekkelijke optie maakt voor een breed scala aan organisaties. 

Staat jouw organisatie aan het begin van de cloud journey en verkennen jullie Microsoft Azure? Kijken jullie op tegen de complexiteit en hoge kosten die gemoeid zijn met een cloud transformatie? We starten graag een verkennend gesprek om te onderzoeken hoe CloudNation in combinatie met de Migration Factory deze zorgen weg kan nemen! 

Neem contact op met Ruben van den Hoven (06-27226644 of ruben.vandenhoven@cloudnation.nl) voor meer informatie of een verkennend gesprek.  

Meer weten over hoe CloudNation jouw bedrijf kan helpen?

 

Let's talk
Ruben van den H-2
Ruben van den Hoven
Publicatiedatum: 5 december 2023

Meer kennis, how-to's en inzichten ter inspiratie