Nederlands

CloudNation maakt deel uit van de lancering van Professional Services in AWS Marketplace

Safet Acifovic Cloud Security Lead
Publicatiedatum: 14 december 2020

14 december 2020 - CloudNation heeft vandaag bekendgemaakt deel te nemen aan de lancering van Professional Service in AWS Marketplace. Amazon Web Services (AWS) klanten kunnen vanaf vandaag op AWS Marketplace professional services afnemen bij CloudNation. De AWS Marketplace is een samengestelde digitale catalogus van software en diensten en vergemakkelijkt het zoeken naar en afnemen van software- en dataproducten die draaien op AWS. CloudNation is een van de eerste AWS Consulting Partners die professional services aanbiedt op AWS Marketplace en daarmee klanten helpt bij het implementeren, ondersteunen en beheren van hun software op de AWS-cloud. Klik hier voor meer informatie.

 

AWS-klanten vertrouwen op de professional services van CloudNation om hun software te implementeren, migreren en beveiligen in de AWS-cloud. Nu de professional services van CloudNation beschikbaar zijn op AWS Marketplace hebben klanten een toegankelijke en gecentraliseerde optie voor het afnemen en inkopen van software- en clouddiensten. Klanten kunnen daarnaast het afnemen van professional services verder stroomlijnen met gestandaardiseerde contractvoorwaarden om een tot een nog sneller en eenvoudiger inkoopproces te komen.

 

“CloudNation is verheugd om professional services aan te bieden op AWS Marketplace om daarmee klanten een one-stop-ervaring te kunnen bieden binnen het AWS-universum,” aldus Bart Boonen Chief Technology Officer bij CloudNation. “Ons team van consultants en engineers staat klaar om organisaties te helpen met het vinden van de juiste oplossingen en diensten ter bevordering van hun cloud journey. Onze klanten hebben vanaf vandaag toegang tot een breed scala aan diverse softwareproducten en onze bijbehorende services om workloads op AWS sneller te implementeren en efficiënter te beheren.”

 

De eerste professional service van CloudNation die beschikbaar is op AWS Marketplace is de Cloud Security HealthCheck, een security assessment die organisaties met workloads in AWS moet helpen om inzicht te krijgen in hun cloud-gerelateerde beveiligingsrisico’s en misconfiguraties.

 

“Cloud security is een topprioriteit binnen CloudNation,” aldus Safet Acifovic, Cloud Security Lead bij CloudNation. “We willen AWS-klanten helpen met het identificeren en verhelpen van cloudmisconfiguraties en overige beveiligingsrisico’s.”

 

Cloud security is a top priority with CloudNation,” said Safet Acifovic, Cloud Security Lead. “We are therefore excited to be able to help even more companies identify and reduce their cloud misconfiguration-related risks and other potential security issues.”

 

Over CloudNation - CloudNation is een AWS Advanced Consulting Partner, die gespecialiseerd is in het adviseren, leveren, implementeren en beheren van end-to-end cloudoplossingen. CloudNation is opgericht door een handvol cloud enthousiastelingen met gezamenlijk meer dan 15 jaar ervaring in cloudgerelateerde projecten. CloudNation’s missie luidt: empowering companies in their journey to the cloud and making them self-supporting in their ability to manage the cloud infrastructure.

Meer weten? Neem contact op met Bart.

We delen graag kennis en koffie.

Let's talk
CloudNation, Contact met Bart
Safet Acifovic Cloud Security Lead
Publicatiedatum: 14 december 2020

Meer kennis, updates en howto's over de cloud